North Blacklist ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 10.12.2017.

?

Olisiko North Blacklistalle tarvetta?

  1. Kyllä ja osallistuisin itsekin

    27 ääntä
    27,3%
  2. Kyllä, tulisin katsomaan BL-kisoja

    65 ääntä
    65,7%
  3. Ei ole tarvetta, katukisa sutinaa riittää pohjoisessa jo muutenkin

    7 ääntä
    7,1%
  1. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Ja kyllähän se Radalle.com houkuttelee katsojia ja ehkä lisää kisaajiakin, kun siellä on Bemaria, VW:tä, Audia yms joka uppoaa kohde yleisöön paremmin kuin jenkit.
     
  2. supo

    supo Double Gearhead

    Myös kauniita neitosia paikalla!Mutta lopetetaan tämä ja toivotaan että löytyy lisää suorituspaikkoja ja kisaajia!
     
    chevy 2 tykkää tästä.
  3. Suorituspaikat ei ole ongelma. Kisaajien vähyys on.
     
  4. XVD

    XVD Gearhead

    On tämä touhua. Pitää tässä ehyttä autua purkaa ja ihan turhaan.. Mutta ku pitäs saaha voimaa lisää ens kauelle.. Käy pian niinku niin monesti että virityksen jälkeen kulkee huonommin ja on aina hajalla... :odmad: mennyt kausi meni hyvin siinä mielessä että yhtään osaa ei menny särki.. :webmaster: mutta mutta... Eipä tuo kulkenutkaan ku 10.08 ja 216. Ens kesänä pitää päästä paaljon kovempaa.. Jos vaan rahat riittää virittää.. Ku ei näillä hommilla tienaa... :odroll:
     
    chevy 2 ja päivystäjä tykkäävät tästä.
  5. Formula400

    Formula400 1st gear

    Meillä pohdintaa myös mitä moottorille tehdään?Tietenkin lisävoimaa pitäs saada.Onko tämän sarjan jatkosta mitään uutta tietoa?Vai jääkö North Blaclistin 1 pytty meille?
     
  6. superbird

    superbird Gearhead

    Ei ole mitään uutta. Racemasteria ei ole löytynyt. Riittävä määrä ajajia pitäisi löytyä. Siinä ne suurimmat ongelmat.

    Avaan uuden aiheen nimellä North No Prep
     
  7. kaikki on pahoittaneet mielensä. Kohta kaikki pyytelevät anteeksi jotain, jostain, jonkun asian takia...
     
    jariha tykkää tästä.
  8. gremlin

    gremlin Gearhead

    Tässä on näitä kalentereita järjestelty ja katseltu pian 25 vuotta, että ei tarvi kauheesti epäillä etteikö meillä noita muita kisoja pohdita ja seurata.
    Meillä on ollut noi samat viikonloput aikalailla viimeiset 10-15 vuotta, toki hiukan on poikkeuksia ollut olosuhteisen pakosta.
    Suurimpana ongelmana on että on hieman rajallista päästä tonne kentälle, ja paikallisia tapahtumia kun on, suht isojakin, niin sekin rajoittaa päivämäärien miettimistä.
    Meen on pakko on pitää kisojen välinä toi parisen kuukautta, kuukauden välillä jää jostain syystä yleisömäärä aika vähäiseksi, sitäkin on kyllä koitettu.

    Ens suvena päivämäärät on 23.5 ja 25.7.
     
    Ade62, supo, MJF ja 1 muu tykkäävät tästä.
  9. MJF

    MJF Double Gearhead

    Kalajoella on kanssa aika täyttä kentällä, joutuu ottamaan ne päivät mitä on tarjolla. Ei paljoa auta katsella sattuuko muita tapahtumia samalle päivälle :(
     

Kerro tästä muillekin!