Chevrolet Impala 1967

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja tzampy, 21.3.2017.

  1. Visa

    Visa Gearhead

    Ei muuta ku vasara ja vastin käsiin.. vai onko ajatus oikoa peltiä?
     
  2. tzampy

    tzampy Gearhead

    Oikoa olisi tarkoitus, sitten tina päälle.
     
  3. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Jos katto on nyt jäykkä, niin miettisin kahteen kertaan oikomisyritystä.
     
    Gary Grand, 1purehell ja Camino'79 tykkäävät tästä.
  4. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Mitä tuolle katolle on tapahtunut? o_O Vähän tiiviimpää saumaa saisi olla, että ei pukkaa niin äkkiä kuplaa.
     
    juko7 tykkää tästä.
  5. Visa

    Visa Gearhead

    Eipä se katon jäykäksi uudestaan tekeminen mikään iso temppu ole, jos nyt edes löysäksi vetää. Kutistuslaikkaa tai lämpöä miedosti ja jäähdyttelee.
     
  6. Stang 72

    Stang 72 3rd gear

    Jos haluaa vertailla omia tekniikoita pellin sepityksessä, mallia voi katsoa vaikka

     
    juko7 tykkää tästä.
  7. tzampy

    tzampy Gearhead

    Laikka avoa vissiin joskus tehty.
     
  8. tzampy

    tzampy Gearhead

    Tänään kävin harjoittelemassa tinausta noihin takakylkiin ja sovittelin tuota coronetin penkkiä paikalleen, tuohon penkkiin on valkoiset päälliset.

    [​IMG]
     
    palontie ja Camino'79 tykkäävät tästä.
  9. tzampy

    tzampy Gearhead

    Epoksia levitetty kerros ja hieman tasoiteltu suurimpia lommoja, oli tuossa epoxin seassa aika paljon filleriä. huomenna jos saisi fillerin pintaan ja näkisi lopullisen kitin tarpeen. Tuli käytyä silmien laaser leikkauksessa ja totta kai toisen silmän operointi epäonnistui niin tulee nyt vähän turhaa takapakkia auton kanssa kun ei pääse tekemään sitä.
     
  10. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    No nyt otetaa pohjatöiden tekeminen vakavasti, kun ensin käyää laseroimassa näkökin kondikseen...

    No, ite en oo uskaltanu mennä, tai lähinnä ei oo ollu varaa siihen. Kertovatkin ettei siinä mikää voi mennä pielee, näköjää voi...
     
    Jussi289 ja jariha tykkäävät tästä.
  11. tzampy

    tzampy Gearhead

    Sain tosi hyvän tarjouksen tuosta ja hinta alle kahden tonnin niin tuumasin että miksipäs ei.
    Tuossa miun toimepinteessä meni sareiskalvon pinnalta tehtävän linssin leikkaus vituiksi ja joutuivat polttamaan sitten sen linssin läpi nuo muutokset silmään, viikon ajan oikeassa silmässä on nyt piilari ilman vahvuuksia joka suojaa sen kalvon uusiutumista ja tietysti sumentaa näköä. ensi viikon maanantaina luultavasti ottavat tuon linssin pois ja sitten pitäisi olla ok.

    Onneksi on apulainen tuossa auton teossa niin pääse pikkasen eteenpäin vaikka olenkin itse toipilaana.
     
    miguelo, Rusty, Gary Grand ja 1 muu tykkäävät tästä.
  12. tzampy

    tzampy Gearhead

    vähän saatu taas eteenpäin. Alla suora peltinen suomiauto :D
    [​IMG]

    Monta asiaa tekisin toisin jo tässä vaiheessa mutta kun ei ollut kokemusta.. :p noh näistä opitaan. Olisimpa käynyt lampun kanssa tuon korin läpi ennen "maalaamoon" menoa, olisi voinut tinailla nuo lommot pois..
     
    juko7, Gary Grand, esmi ja 1 muu tykkäävät tästä.
  13. esmi

    esmi Gearhead

    Perskeles kun ei voi yhden 67 Impalan ex omistajajalta kysyä sen rekkaria 70 luvulla sen omisti kirjaimet oli BP valkoinen silloin, ja suht uusi kun sen oli ostanut, poliisit kun sitä ratsasivat joskus, olivat luulleet isän autoksi, kerran oli renkaissa sanomista, niin sattui olemaan rengas Erolan kaveri kyydissä niin paistoivat kuulemma uudet pinnat saman päivän aikana, olivat kytät ihmeissään kun taas pysäytti seuraavan kerran!, nämä vanhat raggarit kieltä näitä tarinoita kuulee ovat vähissä, ikävä kyllä!. Lahden "Vanhin raggari Sysy " kuoli 12.9.2019. Toivottavasti tarinoita vielä kuulee ns. Hyviltäajoilta kun jenkkiautoja ja bensaa kuulemma sai halvalla!
     
  14. tzampy

    tzampy Gearhead

    Noita vanhoja tarinoita on kyllä hieno kuunnella, tämä ollut alkujaan vaalean sininen sitten valkoinen, taas sininen, punainen keltaisilla liekeillä ja sen jälkeen mattamusta. Tulevaisuudessa toivottavasti jotain muuta :D
     
    esmi tykkää tästä.
  15. esmi

    esmi Gearhead

    Lahdessa oli kanssa joskus vaaleansininen omistaja taitaa olla nykyään enemmän prätkäjätkä. Ikävä kyllä en senkään rekkaria muista ja jos en ihan väärin muista niin taisi tällä olla muutama varaosa Chevrolet pihassa, taisi myydä ne pois kun muutti keskustaan, joskus vielä cruisingissa ollaan nähty!
     
  16. tzampy

    tzampy Gearhead

    Luultavasti tuon kaverin kanssa olen viestitellyt kun etsin tähän osia, oli vain valitettavasti kerennyt kaikki hukkaamaan pois.
     
    esmi tykkää tästä.
  17. esmi

    esmi Gearhead

    Sen verran siitä valkoisesta, epäilin joskus että kyseessä sama auto kuin se vaaleansininen, kilpi ei täsmännyt, tosin kilvethän voi aina muuttua, varsinkin ennen kun lääniä auto muutti!. Mutta hienoa että sulla on intoa panostaa "vain 4d sedaniin" kuitenkin parasta Coca-Cola muotoilua!
     
    isalmela tykkää tästä.
  18. esmi

    esmi Gearhead

    Varmaan sama kaveri sitten!, oli lukiossa kun minä yläasteella muistaakseni se Impala oli sillä kauan!, siis ilmeisesti se sun on se vaaleansininen mikä tällä kaverilla oli? (En viitsi laittaa edes lempinimeä, tosin en oikeata edes muista! :confused:) jos ei vaikka tykkää! Tosin tuskin pahastuisi!
     
  19. miguelo

    miguelo Gearhead

    Mahtaako tässä hauskassa klipissä kerrottava tarina olla jo tuttu, onko kaveripiirissä ukkoja jotka ovat olleet tuolloin mukana kun kaatopaikalle kuljetettuja oluttölkkejä kaivettiin esiin, saatan kuvitella jotta kyllä on iltaisin kelvannut kiertää Lahden toria, kun juomaa on ollut autojen täydeltä:odcool:

    http://areena.yle.fi/1-4188401
     
    tzampy, Tunaman ja 1purehell tykkäävät tästä.
  20. Zejk1

    Zejk1 3rd gear

    Sitä kaivostoimintaa hieman loppumetreillä haittasi kun kippasivat "sitä itteään" aarteiden päälle....
     

Kerro tästä muillekin!