Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

  1. malvasto

    malvasto 3rd gear


    Jos näin käy että harrastaminen tehdään mahdottomaksi niin sitten säilön ton oman Jenkin navetan parvelle omaksi iloksi ja muiden harmiksi
     
    Zejk1, BBLate ja litres tykkäävät tästä.
  2. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Juurikin näin.
     
  3. BigOJS

    BigOJS 3rd gear

    Suosittelen olemaan huoletta, bensaa tullaan tässä maassa myymään ihan pumpulla vielä seuraavat 30 vuotta (ainakin). Jos nyt ei ole ihan parikymppinen harrastaja niin taitaa tulla noutaja ennen sitä. Itse en noiden arvosta piittaa, arvo syntyy niistä muutamista kesäilloista kun noilla pääsee kadulle. Jos nyt joku on klassikkoautonsa arvosta huolissaan niin kyllä ne hinnat on nousemaan päin, ei nyt kannata paniikissa lähteä hukkaamaan pilkkahinnalla. Jos paniikkikohtaus on nyt päällä ja pakko päästä vehkeestä eroon millä tahansa hinnalla niin voi tarjota minulle ensimmäisenä :D
     
    malvasto ja Inlinee tykkäävät tästä.
  4. BigOJS

    BigOJS 3rd gear

    No perävalotakuun tietenkin :D
    Olen vakavissani siinä, että 30 vuoden päästä bensaa saa ihan pumpulta. Jakeluverkosto voi olla pienempi, mutta ei ne bensavehkeet minnekään ole häviämässä. En oikeasti ole edes varma, että onko latauspohjaiset sähköautot sittenkään voittava teknologia. Melkein alan kallistumaan vedyn suuntaan. No, aika näyttää.

    Itse en jotenkin jaksa uskoa, että bensan hinnalla on paljonkaan merkitystä klassikkoautojen harrastajille. Näillä ajetaan niin vähän, että se on aivan sama mitä se bensa maksaa. Nykynuoriso ei vain ole niin kiinnostuneita autoista kuin aiemmat sukupolvet. Liikkuminen autolla ei antanut sellaista "vapauden tunnetta", koska autoa ei enää tarvita (kaupungistuminen). Autoilulla on myös yleisesti hieman negatiivinen leima maailmanlopun aiheuttajana.
     
    Turnn tykkää tästä.
  5. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Ratsastaahan ne vielä hevosillakin, vaikkei sellaista enää saa kiinni joka saluunan eteen.
     
    pantera tykkää tästä.
  6. hra47

    hra47 3rd gear

    Niin kauan kuin löytyy maksava asiakas, kauppias pyrkii kyllä myymään. Huono bensaa on museoidakaan.
     
  7. peto

    peto Gearhead

    Tästä tulikin vähän OT mieleen. Onkohan nämä ilmasto vuohottajat ikinä laskenut kuinka suuria kasvihuonekaasu päästöjä aiheuttaa hevosharrastus? Ensin niitä kaakkeja kuskataan vähintääkin ympäri Suomea isoilla maastureilla/pakuilla/ka. Sitten märehtijänä hevoset ovat suuria metaanin tuottajia. Hevosille ravinnoksi tuotettavan rehun keruu, jne....
     
  8. fishbone

    fishbone Gearhead

    Ei se ole ihme ettei autot nuorisoa kiinnosta,eihän ne juo viinaakaan sillain kun tämä ikäluokka joskus nuorena...kaikki muuttuu.
     
  9. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Koko alkoholismin tulevaisuus... huono?
     
    malvasto tykkää tästä.
  10. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    vetää muita aineita senkin edestä kun viina on niin kallista
     
  11. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    auto on aika paska sijotus, myös klassikkoauto.
     
  12. spinout

    spinout Gearhead

    Amerikkalaiset eivät tule ilmastokiimaan, tuskin lähtevät himoverotuksen tielle ja eivät ainakaan bensahanoja sulje. Tulevat sitten hakemaan sen romuraudan arvoisen jätteen ja tekevät hyvää bisnestä. Osa raudasta pääsee takaisin kotiin..
     
    rekkamies tykkää tästä.
  13. rekkamies

    rekkamies Gearhead

    Juuri näin mäkin oon aatellu. Kova tavoite on päästä rautojen kans lätäkön toiselle puolelle kun täällä muuttuu ajeleminen mahdottomaks tai jo paljo ennen sitä.
     
    bathory tykkää tästä.
  14. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    itseä kiinnostaisi edelleen joku etelä amerikan maa enemmän..

    esim joku Chile jonne muuttaa. niin köyhä maaseutuagrinen maa ettei bensaa tai ilmasto vöyhötystä ole kellään varaa siellä ajaa läpi vuosikymmeniin.. asumisalueen ilmaston saisi valita saman maan sisältä aika vapaasti, pääsisi helpostikin siihen keskieurooppalaiseen taikka talviseen keliin sielläkin vielä nykyään, ei sulaisi siellä kuumuuteen jos ei halua. tuolla alla mainitussa kaupungissa esim 6-8kk kesät 20-30 asteisia ja illaksi viilenee, ja 4-6kk mittaiset syksyt alle 15 asteisia mutta ei oikeastaan pakkasta koskaan. mutta voisi lähteä lomareissulle vuoristoon tai tropiikkiin maasta poistumatta. käsittääkseni pysyvän maahanmuuttoluvan saisi muutamassa vuodessa aika helpolla. ei kallis maa asua. todettu turvalliseksikin maaksi noin niinku eteläamerikan alueelle verraten.

    muuttaisi vaikka kaupunkiin nimeltä Los Angeles, Chile.
     
  15. Zejk1

    Zejk1 3rd gear

    Mitähän nämä keittiöpyyhe päässään tallustelevat kamelinnu...kerääjät tuumivat tästä nykyvouhotuksesta kun öljy on oikea kauhistus ?
     
  16. pantera

    pantera Double Gearhead

  17. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Voin kokemuksesta sanoa että +300% /3v ei ole huono sijoitus. Tietyssä klassikkoautogategoriassa se meni noin.
     
  18. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Rakentavat pilvenpiirtäjiä ja hamstraavat urheilukisoja, että sitten, kun öljy loppuu/ei mene kaupaksi, voi elellä turismilla.
     
  19. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Täällä sitä ripotellaan tuhkaa ja höyheniä päälle kaadettuun tervaan.

    Menkää tallille ropaamaan. Tai käykää ajelulla.
     
    1purehell, artsiracing, malvasto ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  20. malvasto

    malvasto 3rd gear

    Tallilla ollaan. Ei vaan oikein etene hommat, kun ei ole osat vielä tullut summitilta. Ei vaivuta synkkyyteen
     
    Muokattu: 17.1.2020

Kerro tästä muillekin!