Eberspächer (talvi tulossa)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Gerball, 20.10.2017.

  1. Rannis

    Rannis 3rd gear

    Tig täytelangan ku pikkasen vääntää ja vasaralla vähän taputtaa litteäksi niin saa ne helposti pois sieltä.
     
  2. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Puhelimella ei näy noita fixusnetin sivuja vaikka on kaksi eri selainta. Tigiä ei ole eikä lankaakaan siis.

    koitin ekaks virtakynän piikillä, siitä on ollu hyviä kokemuksia tavallisissa liittimissä. Niissä tosin on yksi kieleke useimmiten. Sitten koitin jonkun luetun vinkin mukaisesti ohuella saksisokalla. Sitte koitin tavallisella rautalankapätkillä. Rosteri lankaa on pätkä, sillä en o koittanu viälä.
     
  3. Rannis

    Rannis 3rd gear

  4. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Asia ratkes, kävin vielä eilen ehtoolla tallissa ihmettelemässä ni se saatanan kuutio mureni käsiin. Vissiin lämpö haurastuttanut ku oli ku toffeeta. Kivasti lähtee nyt sitte liittimet veke eikä ainakaan lukituskynnet kärsi. Tietää seuraavan kerran ettei koske mihinkään mihin ei ole pakko noissa vehkeissä. Vihaan just ton takia muovia ku se haurastuu oli se sitten verhoilussa, kiinnikkeissä tai moottorin osissa. Uusia liittimiäkin näköjään saa.
     
  5. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Sain männä torstaina osat ja maanantaina kasasin. Pellaa ku junan vessa. Prokes auto haulla eberspächer tai muut lämppärit ni löytyy netistä. Puoti on tsekeissä ja sähköposti pellaa enklannilla jos tarviaa. Sivut on useammalla kielellä.En halavemmalla löytäny osia jotka näytti olevan original.
     
  6. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Nyt on sellainen outo juttu että vaikkei ole laittanu eberiä päällekään, ni kun laittaa auton käyntiin ni käyttökytkimen valo kojetaulussa alkaa vilkkua. Yleensä se on vilkkunut vaan kun on häiriö eikä käynnisty tai lämmitin sammuu kesken kaiken. Pari kertaa oon luullu että oon vahingossa sitä koskenut mutta tänään se vilkku taas vaikken varmasti ole koskenut. Tähän liittyy se että starttaa välillä vähän huonosti ja selvitelly onko akut sökö vai onko muualla vika. Lämmitin on kuitenkin lähtenyt päälle normisti ja eikös se reagois ekana jossolis alijännitettä ja pukkais vikakoodia/valo vilkkuu? D5WSC on malli ja easystart remote+ kauko-ohjain sen mamuaalinapin lisäksi.
     
  7. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Ei tartte auttaa. Vika tais löytyä. No ammattimies on aina ammattimies. Vuorokauden seisottamisen jälkeen mittasin lepotilassa, meinaan akut. Molemmissa noin 12,6V joka ihan hyvä. Vaan startatessa kyykkäs sevverran että eberin valo alko taas vilkkua. Pitäs vissiin jännitteen tippua 10-11V korkeintaan. Ja tässä meni reilusti alle. Eli akut ei kestä enää kuormitusta. Onneksi cummins lähtee ihan helvetin helposti ja hyvin käyntiin. Ei tartte paljon pyörähtää ku pamahtaa. Täytyy tilailla uudet . Kaapelit ja kengät+reikäliittimet olikin jo valmiina että vaihtaa samalla.
     

Kerro tästä muillekin!