4L85 turbiinin kiinitys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Gerball, 25.1.2020.

  1. Gerball

    Gerball Gearhead

    Turbiini on kiinni tuossa peltilevyssä joka on vetolevyn ja turbiinin välissä. Pultteja on täysin mahdotonta saada auki vaihteisto paikallaan. Onko tuo peltilevy jotenkin kiinni vetolevyssä ?
    Jos tuosta nyt nykäisee laatikon irti, jääkö turbiini moottoriin vai tuleeko tuo peltilevy ja turbaani laatikon mukana?
    Vähän vaikea selittää, mut homma varmaan tuttu jos tuollaisen kanssa aiemmin puuhaillut.
    Kuva toivottavasti valaisee asiaa.
    [​IMG]
     
  2. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Kyllähän pultteihin jotakin kautta on päästävä käsiksi. Startti irti ja sen reijästä? Tai jossain muualla moottorin puolella on reikä? Mikä moottori?
     
  3. Gerball

    Gerball Gearhead

    Joo, pakkohan noi jostain on päästä aukaisemaan. Tuo peltilevy jää kiinni vetolevyyn, sen verran olen nyt googlaillut. Täytyy vissiin sieltä startin aukosta koittaa jos ei muuta keksi...
    Kone on Duramax LBZ
     
    Muokattu: 25.1.2020
  4. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Pikaisesti googletettuna startin reijästä pitkällä jatkovarrella ja vähän kinkkinen homma ainakin pulttien takaisin laittaminen.
     
    Gerball tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!