Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

  1. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Lisää ahdistusta

    [​IMG]
     
    Inlinee ja Swinger tykkäävät tästä.
  2. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Maailman sivu ihmisiä on peloteltu kaikenlaisella toteutumattomalla paskalla. 70-80 taitteettaassa peloteltiin muiden muassa neutronipommilla. Eppu Normaali värkkäsi oikein peljättelylaulun aiheesta

     
    Swinger tykkää tästä.
  3. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Minkä vuotinen on coccon sarkeri? Kuvia?
     
  4. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Muutama on 3-5. Koska 2 on pari ja kuus on jo puolen tusinaa.. mikä se vuosimalli on, vai kerrotko vain yyveenä? Mulla ei oo rahaa ostaa 22tonnin sarkerii, mut ihan kiinnostavia ne on silti.
     
    Swinger tykkää tästä.
  5. Swinger

    Swinger Gearhead

    Juu, ei näistä netti jutuista kannata mieltänsä pahoittaa. En muistaakseni ollut sun autoa ostamassa, mutta kysyin mitäs autoa olet myymässä.. ja kun olen niin ihana ja ystävällinen ihminen aattelin auttaa sua myymään autosi ja pääsemään irti tästä helvetillisestä ja tuhoon tuomitusta harrastuksesta jolla ei ole tulevaisuutta.
     
  6. XJR

    XJR 3rd gear

    Meikäläinen meni astetta pidemmälle ja ajoi viime syksynä Kuusakosken pihaan 18v omistetun pakan ainoan jenkin. Ei tarvinnut yrittää myydä kellellään renkaanpotkijalle. Kuusakosken äijä vaan kysyi avimet käteen saatuaan, että "Oookko tosissas, että se oli siinä? " Vastasin: " Oon " ja poistuin eukon kuskaamaan euroon.
     
  7. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  8. 69

    69 Gearhead

    Ostin darttin ikkunan tiivisteet molemmin puolin sisä ja ulko. National parts depot. Tuntuu että siä myydään mitä vaan mihin vaa. Tämä siis Ocalassa. Kannataa tsekata nettisivuilta valmiiksi ennen kun menee tiskille.
    Melbournessa oli mopar swappi mistä löysin oven sisäpuolelle Gt merkit 30$ noita en oo 20 vuoden aikana Suomesta löytänyt. Sit tietty t-paitaa ja peltikylttiä.
    Bushnellissa on swap kerran kuussa, sieltä löyty orggis jakaja 25$. Ja kojetaulun muovikoristeet.
    Ja siellä Don Garlits museossa käytte sitten ilman muuta.
     
    simeoni tykkää tästä.
  9. markoyt

    markoyt 3rd gear

    Pääsitkö tutustumaan näyttelytilaan? Itte oon lähössä kohtapuoliin Orlandoon ja tarkoitus olisi käydä Ocalan npd:llä.Oon tilannut paljonkin osia tuolta netin kautta..
    Onko tuolla paljon osaa "hyllyssä"
     
  10. koivuhalko3

    koivuhalko3 3rd gear

    milläs tekniikalla tää kökkön charger On? Oleellinen asia hintaan peilaten?
     
  11. markoyt

    markoyt 3rd gear

    Joo ja osa aivopestyistä ja manipuloiduista kaappaa lentokoneen ja ajaa seinään....oletko ylpeä itsestäsi vai pettynyt ideologian kasvottomaan isään....Lars Leevi Lestadius sai myös paljon aikaan aikoinaan....aivopestyt lähinnä jälkipolvi hallitsee näkymättömästi eri instansseissa useampaakin pohjois-Suomen pikku kylää......on tämä hommaa.
     
    Swinger tykkää tästä.
  12. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    pari vuotta kun olis uudempi toi sarkeri niin tuskin näyttäis koko harrastuksen tulevaisuus niin huonolta. Jos se on hemi+manuaali, niin pyynti lienee kohdallaa. Vaikea myydä ton korimallista, väittäisin.
     
  13. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Toihan on Laturin laadukkain korimalli.
     
    Inlinee tykkää tästä.
  14. XJR

    XJR 3rd gear

    Jenkkilotja nyt ei vaan enää sopinut pakan laatuun.
     
  15. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    On se omalla tavallaan hieno ja jos on henk koht innostunu kyseisestä korimallista, niin se on hyvä koska se ei vielä ainakaan oo samassa suosioissa kuin pikkuveljensä. Eli vielä voi saada kohtuu rahaan.
     
  16. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Aivopesty nimimerkki XJR kai harrastaa näitä autoja minkä tämän topicin jatkoksi tänään postasi:

    https://www.overdrive.fi/forum/threads/suomen-arvokkain-auto.243829/page-6#post-3764262

    Ei siihen riviin tusinajenkki oikein sovi.
     
  17. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Eikun, ei se ollut mielipide. Seuraavassa mallissa laadunvalvonnasta ja esmes sisustan materiaaleissa/tyylissä tingittiin. Cokis-chargereita näkee välillä aikalaiskuvissakin suht huolimattomasti kasattuna, paneelit irvistää jne...
     
  18. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Ok, no parempi mulle, helpompi ostaa halvalla tommosia huonosti tehtyjä kuin laatupelejä. Varsinkin kun koko harrastuksen tulevaisuus on huono.
     
    Swinger tykkää tästä.
  19. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Oon kyl sun kanssa täysin samaa mieltä, ykköslähön laturi on saatanan kiihottava kapistus. Yks omista kaikkien aikojen hienoimmista jenkeistä, ehottomasti Top5 listalla ( sillä listalla ei sit muita Mopareita ookkaa, Oldsmobile x2, Ford ja Packard). Ja sitki tulee AMC:tä seuraavaks..
     
    leivonharri tykkää tästä.
  20. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Itseasias lisätään sen verta, et omassaki Oldsmobilessa on koriprikkoja jo pelkästään etusiivessä sen verta että sillä määrällä kasais yhen kokonaisen euroauton :rotfl:
     
    esmi, Gary Grand ja leivonharri tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!