Vitun kateelliset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 0rs0n, 13.2.2020.

  1. kuutio

    kuutio Gearhead

    Joskus kun paremmat lisävalot oli suhteessa KTAaahan paljo arvokkaampia nii jokku laitto sinne kiinnitysmutteripötköön myös pari partahöylän terää..
     
    rane58 tykkää tästä.
  2. Zejk1

    Zejk1 3rd gear

    Tuosta vinkistä jo aikaisemminkin kirjoitin, ei tullut kaverille halvaksi sekään kun aamulla asteli autolle niin veritipluja auton ympäri ja kaikki lasit lyöty rikki...valot kyllä oli tallella. Lahden Liipola tapahtumapaikkana.
     
    rane58 tykkää tästä.
  3. patse

    patse 1st gear

    Oisko joku pikkumuksu päässyt talliin autoa naarmuttamaan? Tuttavapiirissä pari tapausta jossa muksu on esim. kivellä piirtänyt äidille kukkasen ja jotain muita koristeraitoja auton kylkeen/puskuriin.
     
    rane58 tykkää tästä.
  4. f34

    f34 Double Gearhead

    Meillä naapurin 11v poitsu kävi vetäisemässä rouvan auton takaluukkuun puolimetriä pitkän viirun.
    Mutta kiisti ja hänen vanhempansa ei tiennyt ketä uskoa.
    En saanut korvausta, mutta tais sälli saada isältään kunnon tukkapöllyn, kun ilkivalta loppui.
    Epäilys oli, että sälli oli käynyt aikaisemminkin tekemässä pikku vilunkia, nykimässä veneen kaikuluotaimen johtoja ja nostamassa mun auton konepellille auton renkaan yms...
     
    rane58 tykkää tästä.
  5. Retem

    Retem Gearhead

    Vaimon aikaisempaan kulkineeseen raaputettiin työpaikan parkkipaikalla luistimen terällä Z-merkkejä. Tekijä tiedossa ja tunnettu.
    Kyseisen Zorron munaton faija ei asiasta korviaan lotkauttanut.
    Meni omasta kaskosta maalaukset.
     
  6. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Tässä on taas todiste siitä että se tyhmyys oikeesti kulkee geeneissä. Valitsee huolella puolisonsa ja kasvattaa niitä lapsia eikä ulkoista sitäkään hommaa päiväkodille/koululle/nuorisorikollisille joiden kanssa se lapsi muuten illat kylillä pyörii. Silloin niistä kasvaa fiksuja muut huomioon ottavia uusia veronmaksajia.

    auttaskohan se yhtään jos sillä samalla luistimella olis ajanu sen isän parran? Jos sille ei ole pidetty lapsena kuria? Tyhmyyteen ei toikaan kyllä auta.
     
    rane58, Retem, Inlinee ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. dart -66

    dart -66 Gearhead

    AMEN
     
  8. tapsah

    tapsah 2nd gear

    kateuden yksi muoto on se että tsätissä haukutaan jonkun myytävänä oleva auto ja hinnotellaan se perusteella sillä että "kaveri möi samanlaisen mutta paljon paremman murto-osalla ton hinnasta", eihän tietty tääkään kommentti tietenkään sovi kaikien pirtaan....sori siitä..
     
  9. miguelo

    miguelo Gearhead

    Ehkä tämä juttu ei niinkään liity kateuteen, toki eihän kaikille viherpiiperöille/kettutytöille välttämättä ole vanhat(kaan) autot mieluisia.

    [​IMG]

    [​IMG]

    Asialla lienee ollut jokin kusipää ravintolaillan päätteeksi, vanha Amazon on valitettavasti joutunut ilkivallan kohteeksi.

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/831cd10c-e626-4643-a755-1174b2f58a30
     
    Muokattu: 22.2.2020
  10. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Ihme ettei oo samoilla vauhdeilla menty koko auton yli kattoa pitkin. Onni onnettomuudessa, jos selviää konepellin vaihdolla/korjauksella.
     
    jariha tykkää tästä.
  11. jariha

    jariha Double Gearhead

    Onhan se vanha saastuttava romu ollut joten paalikone on oikea osoite tollaselle ruotsin jätteelle...
     

Kerro tästä muillekin!