Uusi Mobilisti lehti....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mercman, 3.5.2007.

  1. Smirkelimies

    Smirkelimies 3rd gear

    Enpä ole ennen kuullut että Mustangeihin on ollut saatavana nelivetopaketteja aikoinaan, ei tosin Fordilta. Vaikka -67 musse 302:lla, manuaalilootalla pikkusen korotettuna maastorenkailla, nelivedolla,ois erilainen mehtuuauto se.

    Kyllä ne osaa kirjottaa, yllättävän kiehtovan tarinan saa vaikka kauhtuneesta Simcasta. Jos ois tehty perusselostus huippuentisöidystä vastaavasta, tuskin ois jaksanu syventyä samallalailla.
     
    onoff road ja AnHie65 tykkäävät tästä.
  2. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Loistava numero, taas kerran.
     
  3. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    jurpot imeekin ja joka sivu tulee lähestulkoot aina luettua paitsi ralli,kisa tms niihin liittyvät muistelot+elämänkerrat hyppään yli.
    Vaikka miinustakin annoin niin mun mielestä kritikkiäkin täytyy jakaa jos on aihetta,siitähän ei päästä yli eikä ympäri jotta suomen paras jenkkilehti kuin yleistekninen aikakauslehti muinaisjäänteille,siis lukijat mukaanlukien ja joka lehdessä joku todellinen yllätysveto tai omaalaatuinen aparaatti joista ikään kuullutkaan.
    Suuri miinus on mun mielestäni Helsinkikeskeisyys yhä enenevissä määrin korostuneena nuoren polven tullessa vetovuoroon,muun maan kesätapahtumat kuin ihan eteläisen tuppaa jäämään kovin varjoon ja korkeintaan parinkuvan katsaus minimaalisella tekstillä tapahtuman suosioista jossa pitäisi joskus ehtiä vierailemaan...niinpä.
    RG500 jäi koeajamatta,kuvaan kylläkin moinen oli saatu ja Yamahankin koeajo oli ajoitettu nippanappa sulan ja jään tieolosuhteisiin ,minkäänmoista oikeaa vertailua ei saatu siis tehtyä joten mahtoikohan hieno idea moottoreiltaan upeista laitteista sittenkin jotenkin lässähtää?
     
    Muokattu: 3.2.2020
  4. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    604 ei ole kuulunut kiinnostuksen kohteisiin kuten pösöt taikka ranskalaiset ylipäätään. Jännä lehti kun se saa lukemaan kaiken materiaalin mielenkiinnolla. Se että tossa kuutois pösössä on yksi ykskurkkuinen ja yksi kakskurkkuinen oli uutta tietoa.
     
  5. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Heti tänään saapui mulle Mobilisti, jota muut ovat kommentoineet jo viime viikolla. ;)

    Olen nyt puolisen vuotta pistänyt ylös Mobilistin saapumispäivät. Tänä aikana se ei kertaakaan ole tullut ilmestymisviikolla. Harmittaa etten aloittanut kirjanpitoa jo aikaisemmin. Mobilistin vikahan tämä ei ole, kyllä ne kaikki lehdet kuljetukseen kirjapainosta kerralla lähtevät. Tämä Länsi-Helsinki on vaan yksi pahimmista ongelma-alueista postinjakelun suhteen, posti tulee milloin sattuu jos silloinkaan. Jotenkin kuvaavaa että tiistaisin ei pitäisi osoitteellista postia tulla laisinkaan niin useilla viikoilla tiistai on vilkkain postipäivä.
     
  6. mjm2

    mjm2 3rd gear

    Fiiatin juttu kaikkine vaiheineen oli kyllä mielenkiintoinen.

    Ja Klassikoissa oli joskus 30tkm ajettu 1962 Simca Aronde, josta oli mittariston numerot valuneet samalla tavalla kuin tässä Arianessa. Selvä tyyppivika 50v käytön jälkeen. Ois saaneet pysyä muodossaan ainakin 80v. :soosoo:
     
    Muokattu: 5.2.2020
    Ismoskosmos tykkää tästä.
  7. oml

    oml Gearhead

    Pitää ilmeisesti kinuta moblan toimituksesta uutta 1/20 lehteä kun Postipate on varmaan pöllinyt lehden vessalukemiseksi. :mad:
     
  8. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Juu ei sitä täältä ainakaan saa. o_O
     
    Inlinee tykkää tästä.
  9. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Hianoa, et se juttu näistä kaksitahti 500 tuli ny.....Iso peukutus Jannelle jutusta ja olipa lehdessä muutakin hyvää. Esime Hese ruisinki juttu ja jos jollain on jäänyt jemmaan noita vanhoja slowdowneja tai takakontti primereita niin saa olla yhteyksissä---
     
    kerkko tykkää tästä.
  10. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Minulle jäi tulematta 2019 viimeinen numero. Asiallinen yhteys toimitukseen ja korvaava lehti putkahti samalla viikolla postiluukusta. Asiallista toimintaa paikata kolmannen osapuolen heikkoutta.
     
    dart -66 tykkää tästä.
  11. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Ottakaa siitä lehden kuoresta selville kuka toimii jakelijana jos Posti niin ei mitään mutta kun kilpailua tälläkin alalla.

    EB ja jakeluyhtiö Suomi sama pulju ja sen jakelut ei toimi täällä " skavabölessä" piti erään julkaisijan kanssa riitauttaa että siirtyi postille takaisin.

    8.12.2019-20.2.2020 välisenä yksi lehti saavutti ajallaan postilaatikon, kaksi muuta vasta sunnuntaina jo 3vrk myöhässä ja loput jossain kiertoradallaan eikä lukitussa postilaatikossa ainakaan olleet.

    Mitä olette tällä otannalla mieltä toimiko vai ei ja ensimmäinen lehti oli vielä postin jakamana.

    Kyseinen Postin kilpailija jakelee veroilmoituskaavakkeita ja läheisen kerrostalon yhdestä postiluukusta oli mätetty koko korttelin verolaput :)

    Toivottavasti jakavat minun kameratolpparäpsynkin jota nyt en kaipaa perille tuotuna.
     
  12. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Postiluukku kolahti ja uusi numerohan se oli, hätäseen selailin.. Mm. surmanloukku -Pinto yms hauskaa.
     
  13. hmr66

    hmr66 Gearhead

    tänne myös , nyt päästy jo haja-asutusalueelle
     
  14. homer

    homer Double Gearhead

    Johan tömähti tuhti lukupaketti.
     
  15. perkele

    perkele Gearhead

    luettukin jo kannesta kanteen.
     
  16. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Pinto ja Petro-Talbot, mun mielestä parhaat paskimmat autot.

    Cruisinkikuvissakin löytyi tuttuja, vaikka varsinaisesti tuli vierailtua ekaa kertaa jäähallilla vasta joskus 2000-luvun alussa.
     
    Holley tykkää tästä.
  17. Smirkelimies

    Smirkelimies 3rd gear

    Sattumanbiljardia alkeishiukkasilla -tapaset yllättävät helmi-jutut yllättää aina uudelleen. Ja hyvin uppos jopa sukellusveneet krusinkin ja muun hyvän tarinan sekaan.
     
  18. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Tänne ei ainakaan vielä ole osannut uusin lehti tulla. Noin 20 vuoden aikana ei ole kyllä tarvinnut kertaakaan soitella puuttuvasta lehdestä. Muistaakseni laskun kyllä ajallaan maksoin. Lähetti ne kyllä silloin aikoinaan vaikken maksanutkaan. Osoitteessa oli kirjoitusvirhe mitä eivät halunneet korjata pyynnöstä huolimatta. Lopulta Outi soitti että lasku on maksamatta. Tiedän vastasin, kun ette viiti korjata osoitetta vaikka on pyydetty kaksi kertaa niin minen maksa laskua. Maksatko jos korjataan? Tietenkin vastasin ja osoite korjaantui oikeaksi. Se laskukin maksettiin toimestani het vällein. On tossa kotimatkani varrella liikennemerkkikin jossa on väärin asuinpaikkani nimi että sattuu sitä näköjään yhdelle sun toiselle.
     
  19. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    eip' oo lehteä näkynyt....
     
  20. hmr66

    hmr66 Gearhead

    Kusti polki laatikkoon uusimman aviisin jo aamu kahdeksan jälkeen.....

    Se on pop....
     

Kerro tästä muillekin!