sisustan maalaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja mesev8, 10.5.2014.

  1. f34

    f34 Double Gearhead

    Pysyy, mutta jos joutuu paljon venymään niin saattaa tulla pohja näkyville.
     
    exchevelle tykkää tästä.
  2. GS

    GS Gearhead

    Jos tartunta on ok ja käytössä nimenomaan elastinen vinyylimaali, niin pystyy kyllä venyttämään todella rajusti ennen kuin alkaa ”raskausarpia” tulemaan.
     
  3. f34

    f34 Double Gearhead

    Tuo on hyvin kuvaava termi asialle.
     
  4. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Itse maalasin Camaron vinyyliosia SEM -väreillä, jotka ostin SP-Automaalit Oy:stä. Noudatin saamiani maalausohjeita, ja lopputulos oli erinomainen. Joitain scratcheja tuli pintoihin jossain vaiheessa, mutta yleisesti ottaen vaikutti erinomaiselta tuotteelta.

    Uskoisin että pystyt kattoverhoilua korjausmaalaamaan asennuksenkin jälkeen jos siihen jotain jälkiä tulee. Nuo SEM-värit kun toimitetaan paukkupurkissa, joten sillä on helppo vedellä. Miksei myös paikallaan olevaan verhoiluun onnistuisi? Kokeile?
     
  5. f34

    f34 Double Gearhead

    Yllättävän huonosti peittää nuo SEM värit. Jos pitää radikaalisti väriä vaihtaa, niin aikas monta kerrosta joutuu vetämään.
     
  6. GS

    GS Gearhead

    Bilteman vinyylimaalispray on halpa ja toimiva. Kunnollinen rasvanpoisto ennen maalausta ja menee kaikki sisustan muovi/vinyylipinnat.
     

Kerro tästä muillekin!