rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

  1. Rytari

    Rytari Gearhead

    Fedex olis paljo mukavampi mutta posti alkaa oleen puolet halvempi vaikka käsittelymaksunkin ottavat.
     
  2. T5

    T5 Gearhead

    Jossain topikissa muistan jonkun ihmetelleen lähiaikoina, että tuleeko Rockauton paketit nykyään kotiovelle vai lähimpään postiin.
    Minulla on tähän asti tullut aina lähimpään postiin, mutta yllätys oli suuri, kun kuriiri kiikutti viimeisimmän tilauksen kotiovelle.
     
  3. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Mukavasti tuli taas Fedexillä paketti omaan kätöseen. Kuriiri soitti aamulla ja kysyi oonko kotona ja paketti hallussa 5min päästä. Tasan viikon kesti ja päivän aiemmin perillä kuin arvioitu.
     
  4. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    No minä tilasin työpaikalle missä on postin palvelu niin niin vaan meni johonkin postiin mistä se pitäisi noutaa. Täytyy soittaa ja sanoa että toimittavat sen kun firma kerta maksaa siitä palvelusta. Tosin firman nimi ei ole siinä lapussa. Taisi jopa olla firmalla ja tuolla postilla sama postinumero tuossa vantaalla mutta nyt paketit on jossain muualla muutaman kilometrin päässä ruuhkahelvetti citymarketin postipalvelutiskillä.

    Posti on kyllä paska monelta osin, mutta jotkut paketit tulee todella nopeasti. Tilasin pari öljypumppua oilonin polttimeen sunnuntaina niin tiistaina oli noudettavissa pakettiautomaatista. Oli nopea palvelu. Noi rockauton paketit oli tosi paska palvelu.

    Nyt vielä kun ne paketit on toimitettu tuonne citymarkettiin niin menee taas 3 päivää että tulee ne laput perille että noudettavissa. Karkeasti 2 viikkoa siitä kun ne on tullut suomeen on suomen lähetys listat kädessä että noudettavissa.
     
  5. ihka

    ihka 2nd gear

    Miten Rockautosta tilataan postin kautta ?
    Ei siellä ole vaihtoehtona mitään posti kuljetusta vaan Fedex ja seuraavat ovatkin sitten jo paljon kalliimpia.
     
  6. Seevu

    Seevu Double Gearhead

    Se vaan, että FedEx haluaa tullaamisesta 15€ ja 10min. näpyttelyllä mieluummin säästän sen.
     
  7. Ck

    Ck Gearhead

    USPS eli jenkkien postilaitos, tulee postin kautta
     
  8. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Suomen posti osallistuu lähetykseen valitsemalla rahtariksi USPS ja ehkä myös UPS rahtarin. Fedex ei tarvitse Suomen postia toimituksiin, joten valitsemalla sen, on turvassa postin lisämaksulta.
    Joskus Rockautosta tilaillessa, USPS on myös harkinnan arvoinen vaihtoehto, mutta hitaampi muihin verrattuna.
    Tullaus hoituu helposti itse tehtynä ja hyvällä tuurilla saattaa paketti tulla perille ilman tullausta.
    Ittelle kävi viimeksi USPS kautta tilatessa moottorin osia (ei ollu Rockauto) että ei alkanut toimituksesta kuulumaan mitään, vaikka aikaa tilauksesta oli menny jo tovin.
    Jäljitin toimituksen seurannasta lähetystä ja paketti näytti olevan lähipostissa. No puolijuoksua kiiruhdin postiin hakemaan pakettia ja sieltä sanottiin, että minulle olisi tullut ilmoitus jos paketti on täällä!
    Että ei ole saapunut postiin minun pakettia. Ihmettelin siinä sitten, että missähän se paketti on ja helvetti siinähän se paketti oli postin hyllyssä odottamassa noutajaansa. Oli ollu jo viikon...
     
    isalmela tykkää tästä.
  9. xarper

    xarper Gearhead

    Ei halua ku maksat suoraan Rockautolle ne etkä fedexille...
     
    Gary Grand ja Seevu tykkäävät tästä.
  10. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Kyllä ne taitaa ristiin mennä nuo kuletukset. Aamulla tuli fedexin kautta tilattu paketti rokkiautosta jonka toimitti kuitenkin postnord. Niitä oli kaksi pakettia samaan aikaan tilattu ja toinen tulee arvatenkin huomenna, joten kukahan sen tuo? Kisastudio pystyyn.
     
  11. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Onko postnordilla mitään tekemistä postin kanssa? Varma en ole,mutta käsittääkseni ei ole..?
     
    ihka tykkää tästä.
  12. ihka

    ihka 2nd gear

    Ei todellakaan ole.
     
  13. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    omat kokemuksen ovat sen suuntaisia, että posti on huippulaitos verrattuna postnordiin.
    Jos postnord on sekaantunut kuljetukseen niin on ollut todella hidasta.
     
  14. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Tuo Fedex on hyvä jos on tällainen vuorotyöläinen ja päivisin kotona. Mutta jos 8-16 töissä henkilö , voi olla haasteita saada paketti. Kun nuo jakelut tapahtuu tolla aikaikkunalla. Täällä saa postipaketit postista 24/7
     
  15. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Taitaa riippua paikallisista?o_O
    Mulla ei ole Postnordista kuin positiivisia kokemuksia. Ei se niin nopea ole kuin Fedex, mutta palvelu on kahdella tätä jakopiiriä ajavalla ihan huippua!:cool: .. ja Tiina on tosi mukava naisihminen.:D Toisen kuskin nimi ei ole jääny mieleen vaikka muutaman kerran on puhelimessa toimituksia sovittu..:)
     
  16. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    No nii, se postnordin sama jamppa toi sen toisen paketin vähän ennen yhdeksää aamusella. Kumpikin tuli etuajasssa perille. Tilattu avain ei kyllä tietenkään tilattuun anturiin käyny mutta ehkä tommoseen reilun kolmen euron avaimeen voi nyt sitten tehdä muutoksen.
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  17. xarper

    xarper Gearhead

    Täällä tulee kaikki Fedexin paketit Postnordilla ainaskin, tai Nordic Express, en tiedä onko noissakaa jotain eroa, vaihtelee aina päivittäin vähän kuka kuskaa.
     
  18. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    On niissä jottain eroa. Nordic Express on kuletusliike savon syvämmestä kuopijosta ja Postnord pohjoismainen monessa maassa toimiva yritys.
     
  19. -tl-

    -tl- Gearhead

  20. GBS

    GBS 2nd gear

    Liikkuuko rahti usasta tänne nyt? Jos Rokista, Summitilta yms. Tilaa
     

Kerro tästä muillekin!