Dodge Challenger 72-74 kattolista mysteeri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja exchevelle, 4.3.2020.

  1. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Kuvan autosta on olettavasti irroitettu (vuonna 2013) ns. vinyylikaton alalistat. Näkyy heikosti kuvassa, siis c-pilarin alaosassa. Listoissa oleva väri vastaa auton väriä. Ko. auto purettiin jenkeissä osiksi ja vain vähäiset osat tulivat Suomeen.

    Pikaisella sovittamisella listojen muoto vaikuttaa olevan oikea. Mutta eipä sovikkaan paikoilleen kiinnitysreikiin. Vielä suurempi ero muihin varmasti vinyylikaton listohin verrattuna on listan muoto. Näissä on ura, muut ovat kuperia.

    Onko mahdollista että kuvan autossa on joku erillinen koristelista..eipä tuossa sitä vinyylikattoa ole. Vai olisiko joku 70-tarvike listaviritys?



    [​IMG]
    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    oisko jälkiasennus vinyylikatto. Ainakin 69-71 C-bodyihin on saanut jälkiasennusvinyylikattoja ja niissä c-pilarin listat on erillaiset kuin alkuperäset.
     
  3. blacklabel

    blacklabel 3rd gear

    Eikö alun perin korissa ole hitsatut tatit listojen kiinnikkeille eikä reiät, ainakin 71->
     
    Muokattu: 4.3.2020
  4. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Nyt löytyi sitten ne oikeanlaiset SE Challengerin vinyylikaton listat. Pituus molemmissa sama mutta oikeissa taivutus on pidemmällä matkalla. Noissa ura-mallisissa taivutus on yhdessä kohtaa jyrkästi. Kuva erittäin huono kun puhelin kamera rikki..


    [​IMG]
     
  5. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Se mikä tässä eniten mietityttää niin tuossa vihreässä Challessa ei ole vinyylikattoa. Kuitenkin siinä on "vinyylikaton" listat?
     
  6. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Laitan tähän lisäinfoa jos joku joskus painii saman asian kanssa. Tällainen tieto löytyi googlettamalla. Eli noita vinyylikaton alalistoja on (ainakin) kolme erilaista mallia.

    Dodge Challenger hard top,Challenger SE and Cuda are different
     

Kerro tästä muillekin!