Eberspächer HYDRONIC D5Z-H

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja jusa1980, 8.3.2020.

  1. jusa1980

    jusa1980 1st gear

    Moro!

    Osaisko joku vähän avittaa...
    Eberspächer HYDRONIC D5Z-H on Avensiksessa kiinni ja pitäisi saada siihen yhteys Edith -softalla.

    Tällaiset on piuhat jotka pitäisi kytkeä tuohon.

    [​IMG]

    Konehuoneesta löytyi tällaiset pistokkeet.
    https://i.imgur.com/p0vfHKp.jpg
    https://i.imgur.com/9je0K1H.jpg

    Tuossa jotain sähkökuvia ja siellä esim. maininta
    https://www.heater.fi/fi/amfile/file/download/file/32/product/4520/
    "The JE diagnosis can be carried out with the ISO adapter or with the customer service program EDiTH. An adapter cable order number 22 1526 89 03 00 is required for connection."

    Eli pitäisi olla tällainen adapteri. Minne tuo sitten tökätään? Ja mikä liitin tuossa toisessa päässä on kun ei saa oikein selvää?
    [​IMG]

    Osaisko joku antaa jotain vinkkiä mitä lähtisin kokeileen jotta piuhat tulee oikein eberin ja läppärin väliin.

    ISO KIITOS! :)
     
  2. pe-le

    pe-le 1st gear

    toyota auriksessa tuo sini/valkoinen diagnoosi johto löytyi tuosta 8nap liittimestä,
    katso siitä liittimestä mikä tulee eberiltä onko siinä sini/valk johto, muuten tuo diagnoosi laite vaatii vain plussan ja maan, sama mihin ne kytkee,,vaikka akkuun, en ole käyttänyt tuollaista alimman kuvan adapteria,
    edith ohjelmasta löytyy toyotan malli,,ei välttämättä löydä automaatti haulla,
     
  3. jusa1980

    jusa1980 1st gear

    Juu, pitääpä vielä tutkia. Mistä tuo väri sini/valkoinen? Onko sulla sen värinen se diagnoosijohto vai? Ja semmonen juttu, että pitääkö auto olla käynnissä kun jotta eberiä voi lukea läppärillä? Ja vaikuttaako miten kun tutkin lämpimässä tallissa? Siellähän se ei edes yritä lämpötilan takia ainakaan itsestään.

    Sen mittasin eilen, että tuohon 8-napaseen tulee 12v kokoajan tuohon valkoiseen paksuun piuhaan.
    [​IMG]
     
  4. pe-le

    pe-le 1st gear

    tutkimassani auriksessa oli asennettu lisäsarja jolla sen sai käyntiin kellosta,, tuollaisena lisälämmittimenä auto (ehkä) pitää olla käynnissä ennenkuin diagnoosi pelaa.linkin takana kaavio jota itse käytin apuna.
    https://www.elektroda.com/rtvforum/topic2660514.html
     
    jusa1980 tykkää tästä.
  5. Sounderi

    Sounderi 2nd gear

    Sen mitä olen edith ohjelmalla koodeja ym lukenut,töissä on kylläkin valmis välijohto liitin ton tojotan liittimen väliin,niin haun saa päälle valittuaan:toyota -d5z-h sit numerosarja joka löytyy tarrasta konepellistä (se tarkoittaa yksikön numerosarjaa) lähtee nro:252.... tms. sen valittua valitse diagnos,fault, mitä nyt haluu tietää. Kehoittaa käynnistämään ajoneuvon,muttei missään ole tarvinnut käynnistää vielä,olen vain pistänyt ok. Testeri käynnistää lämmittimen,tai ainakin yrittää.Sit pitäis tulla mitta-arvo taulukot tai jollei käynnisty vikakoodit.
    Jos valittaa "item code not match",numerosarja on väärä,niitä on monta vaihtoehtoa...
     
    jusa1980 tykkää tästä.
  6. jusa1980

    jusa1980 1st gear

    Juu löysin tuon numerosarjan eberin kylestä. Pitää vielä koitta ku ehtii niin vaikka nuppineulalla tökätä noihin piuhoihin liittimen sisään ja kattoa saako yhteyden. Joku se noista kuitenkin on se diagnoosi piuha. Sen verran kattoo ettei tökkää tohon mihin tulee 12v.

    Ja nyt alkoi tuo kolinapanen liitin mietityttään, että se ei taoda liittyä edes eberiin mitenkään... taitaa olla ilmastoinnin pistoke. Olenkohan ymmärätnyt oikein, että Eberiltä tulisi vain yksi pistoke?
     
  7. pe-le

    pe-le 1st gear

    8 nap liitin oli ainakin auriksessa, 1 kpl
     
    Sounderi tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!