Miggi ei syötä lankaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Kemppisuper, 17.3.2020.

  1. Kemppisuper

    Kemppisuper 1st gear

    Olis tommonen kempin superkempomat 150amppeerinen joka lakkasi syöttämästä lankaa. Ei myöskää polta sitäkin koitin elikkäs piirilevystä kärähtäny jotain?
    Availin siitä koneen sitten ja niinkun epäilin sieltä oli tinoja hävinnyt. Tinasin sitä puuttuvaa kohtaa ja sain sen yhdistämään (piipparilla testattuna)
    Kone kyllä puhuu sen verran että suojakaasun solenoidi napsuu kun polttimen liipaisinta painaa ja piirilevyssä napsuu ja välähtä rele(?)
    Ei todellakaan ole mitään ammattitaitoo näitten hitsikoneiden kans joten kaikki apu otetaan vastaan!

    https://ibb.co/v1DJpH2

    https://ibb.co/p4RVpYs

    https://ibb.co/kQQjNhB

    https://ibb.co/2sRWYVp
     
  2. -tl-

    -tl- Gearhead

  3. Anza

    Anza Gearhead

    Mulla oli vanha esab pitkän seisomisen jäljiltä jumissa. Ei langansyöttö herännyt, eikä syöttörullien pyörittely tietysti auttanyt kun sähkömoottori pyörittää matoruuvia. Langansyöttö heräs henkiin kun sai nitkuteltua suoraan langansyötön sähkömoottoria. Otti kontaktia ja lähti toimimaan.
     
  4. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    Todennäköisesti polttimesta on liipasinlinija ja päävirtakaapeli yhdessä mikä polttaa kortilta komponentteja. Foliota jos oli kortilta palanut niin melkein varma homma. Hr service lahdessa korjaa kortteja. Korjaa/testaa poltin tai uusi/ehjätty kortti palaa välittömästi.

    Korjailin noita kymmenkunta vuotta..
     
  5. onneton

    onneton Gearhead

    Tampereen nekalassa :
    Tampereen sähkonekorjaamo.Vihiojantie 20
    03 3820500
    040 7223682
     
  6. Tunaman

    Tunaman 3rd gear

    Tämän toiminta loppui muutama vuosi sitten.
     

Kerro tästä muillekin!