rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

  1. Herje

    Herje Double Gearhead

    Aika huonolta vaikuttaa.
    7 päivä tilasin Summitilta kamaa.
    Ovat seurannan mukaan jossain odottamassa kyytiä.
    Pitänee tilata Moparshop.de uusiksi että saa kamppeet kasaan.
     
  2. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    5. päivä tilasin rokkiautosta ja vielä nopiammalla rahdilla ku piti olla kiire. Tuli 10. päivä osat mutta ostin halvan käyttöauton välissä jottei se niin kiiru olis sitte ollukkaan. Toisaalta hyvä kun ehti osat tulla jos vaikka tulee rajoituksia?
     
  3. cama73

    cama73 3rd gear

    Torstaina 12.3 tilasin Rockautosta ja on nyt jo Vantaalla, ainakin FedEx:n seurannan mukaan. Eli ainakin jotenkin tavara liikkuu vielä
     
  4. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    On tullut nähtyä semmonen "Tilaa maanantaina, ovikello soi keskiviikkona" toimitus. Mutta valitettavasti Fedexin kanssa on tullut myös pettymyksiä. Jäljitin näyttää että kama on suomessa (ollut jo pitkään) mutta ei liiku. Viimein kun sinne soittelee, se "löytyy" ja sitten alkaa toinen viivytys. Tullaus. "Mutku se on esimaksettu myyjälle". "No onpas outoa" sanoo Fedexin täti. Ja vielä siitä kolmisen päivää kesti jakeluauton ajelu välillä Vantaa-Hki

    Äsken sain semmoisen "diilin" jotta rokkiauton kamat jotka tuli kohteista "A" ja "B", yhtyvät siellä päässä paikallisrahdilla ja sitten "A+B" tulevat yhdellä kululla meren yli. Ei lainkaan huono. Oli niin halpa tuo sivuttaissiirto siellä, että olisi jopa kannattanut tilata yksi "C" peräinen öljysuodatin hinnalla 3,3 euroa ja loppusumma filsusta veroineen olisi ollut alle Puuilon kympin.
     
    Seevu tykkää tästä.
  5. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Tänä aamuna Fedex toi Buickin kannentiivisteet. Toisen pakkaus oli taittunut ja liekkirenkaassa oli vekki.
    Tein reklamaation ja iltapäivällä tuli ilmoitus että korvaava tiiviste on tulossa.
     
    Gary Grand, isalmela ja Seevu tykkäävät tästä.
  6. xarper

    xarper Gearhead

    Ei oo mitää ongelmia tai viiveitä havaittavissa omalla kohalla ainaskaan noissa Fedexin toimituksiasa vaikka toimitusaikaarviot muuta sanookin. Täysin ajallaan tullu Economy paketit sieltä.
     
  7. bathory

    bathory Gearhead

    Mulla käyttiksenä tollanen Chevrolet evanda. Todella viheliäinen auto siltä kannalta, että takapään puslat tuntuis olevan kuluneet mutta niitä ei oikeen saa. Kaikkia muita mahdollisia osia saa ja ovat vieläpä halpoja. Mutta noi tukivarret sun muut on ongelma. Katoin netistä, että vastaava auto olisi jenkeis Suzuki Verona. Ja myös Chevrolet Epicassa paljon samaa, jota myytiin vissiin kanadassa. Näihin molempiin saisi noita kaikennäköisiä tankoja halvalla rockautosta mutta kun ei viitsisi tilata jos ei kuitenkaan ole sopivia. Mitat tuolla oli kyllä annettu ja mittasin itsekin sitten, niin kyllä ainakin pituus tuntui suht hyvin täsmäävän mutta mistään ei varmuutta saa silti. Ja kuitenkin se toinen pää tarvii uuden puslan sinne haarukka päähän. Niitä kyllä on saatavilla, jos keksii mikä menee mihinkin. Onko täällä asiantuntijoita noiden suhteen, että ovatko sopivia osia :D
     
  8. -71 MoPar

    -71 MoPar Gearhead

    Moikka vaan , en mä ole ainakaan huomannut mitään viivytystä rockauton tilauksissa/toimituksissa . Kyllä tavara kulkee ihan normaalisti , viimeinen tilaus Maanantai iltana 15.3 ja jo eilen 20.3 tavarat tuli kotia vaikka oli luvattu vasta tiistaiksi . OOn kyllä hienoa ja nopeaa toimintaa kun muistaa ottaa Fedex.
     
    faffeli ja Seevu tykkäävät tästä.
  9. -tl-

    -tl- Gearhead

    Sama auto monella eri nimellä...

    Kutsutaan myös
    • Chevrolet Epica
    • Chevrolet Evanda
    • Daewoo Evanda
    • Daewoo Magnus
    • Formosa Magnus
    • Suzuki Verona
    tuotanto 2000-2006

    https://translate.google.fi/transla....wikipedia.org/wiki/Daewoo_Magnus&prev=search
     
    Muokattu: 21.3.2020
  10. ihka

    ihka 2nd gear

    Epica ja Evanda on ihan eri malleja.
    Nimimerkillä aikoinaan noita ammatikseen myynyt ;)
     
  11. -tl-

    -tl- Gearhead

  12. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Kuukaus sitten tilasin 3kpl moottorin tukikumeja uudempaan Grand Voyageriin, mielenkiinnosta halusin nähdä sopiiko bensakoneen tuet dieseliin (vm motori 2.8) Sopihan ne, oem-osanumero ja tuotenumero on eri mutta täysin samoja kamoja ovat. Paitsi vasemmalle, se pitää olla omansa, sekin tosin löyty alkuperäisellä numerolla rokkiauton hyllystä.

    Tavarat tuli puolentoista viikon päästä, Seinäjoella Fedexin paketteja hoitaa ymmärtääkseni Kiitolinja ja tosi hyvin on hoitanutkin (ikinä tullut kysyneeksi firman nimeä). Kuinkas sitte Corona asiaan vaikuttaa, pitäis tilailla myös vähän yhtä ja toista niin niin..
     
  13. bathory

    bathory Gearhead

    No ei ne kyllä ihan eri malleja ole millään :D
    Ihan eri malleja voisi olla esim. Impala ja camaro. Mutta jos autot on ulkonäöllisesti ihan samanlaisia, niin ne ei ihan eri malleja sillon ole.
    Mutta sen verran voi olla, että vakaajat sun muut ei käy ristiin.
    Mutta vastaa toki mun kysymykseen, jos sulla mitään hajua asiasta on.
    Metro-autosta ton orkkisvaraosanron tietty saisi ja voisi varmistaa.
     
  14. ihka

    ihka 2nd gear

    Enpä ole tiennyt että Epicaa on Evandan kuorissa.
    Suomessa kun Epica on aina uutta mallia ja Evandat joka Daewoota tai "Letukkaa".
    Kas kun ei Evanda jonka perässä lukee Matiz ;).
    Luulis osien sopivan kun kerran korikin on kerta sama.
    Nuo linkeissä olevat peltilehmät on mulle Evandoja oli siellä persuuksissa mikä tahansa merkki.
     
  15. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Postipaketteja toki käsitellään kiireessä aika karskisti, mutta silti pakettien koko sisältöön ja sen kestävyyteen nähden joskus ihmetyttää. Onko esim. 2 euron kolikon kokoisella nailonpuslalla kovinkin suuri riski särkyä ellei sitä pakata leivänpaahtimen kokoiseen laatikkoon pehmusteineen? Pehmustetussa kirjeessä tulisi varmasti ehjänä perille ja säästyisi rahaa.
     
    Seevu ja ihka tykkäävät tästä.
  16. Seevu

    Seevu Double Gearhead

    Mulla oli isoa pahvilaatikkoa käytetty ties mihin. Reunasta teippi rikki ja paketin keskeltä muovien sisältä solahtanut pahviin ja kelmuun pakattu pakoaukon tiiviste mäjelle. 7kpl. tuli perille siis. Hassua, että muut ehjänä ja 4+4 yhteenliitetyistä se yksi irronnut. Uudet toki sai reklamaation jälkeen tilalle.
     
  17. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Yksi kaveri painiskeli saman ongelman kanssa, auto Chevy Epica, jossa oli joku tukivarren pusla väljä...niitä ei yksinkertasesti saanut mistään, ei edes viralliselta maahantuojalta ja koko tukivarsikin taisi olla ihan yhtä "helposti" saatavilla ?
    Lopulta hankki jonkun Honda Civic:n puslan mittojen perusteella...ainoa mitä joutu tekemään oli ohentamaan sitä puslan metallista ulkokuorta, olikohan millin verran...en muista.
     
  18. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Koronahäslinki luultavasti aiheuttaa viivästyksiä ja nostaa rahdin hintoja. Jos nyt pitäisi ison veden takaa tilailla niin käyttäisin kuriirifirmoja tyyliin Fedex/DHL.
     
  19. Kuutiotuuma

    Kuutiotuuma 1st gear

    Tilasin Rockautosta 16.3 laatikollisen erilaisia osia Sevilleen. Paketti tuotiin ovelle 23.3, kysyin s-postilla suoraa Rockautosta, että miten tämä nykyinen maailmantilanne vaikuttaa, kertoivat että ei vaikuta pakettiliikenteeseen juuri mitään ja rahtikin oli muistaakseni hyvin normaalihintainen.
     
    Jummijammi tykkää tästä.
  20. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Ite tilasin kanssa viikonloppuna osia. Eilen lähti seurannan mukaan liikenteeseen ja ensi viikon alussa pitäisi olla perillä. Ja hinta + rahti oli sellainen ettei kannata lähteä niitä 20 kilsan päästä ite autolla hakemaan kun tulee nyt kotiovelle asti.
     

Kerro tästä muillekin!