Mitkä kannet käy 302 vm -68?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja manuel, 2.4.2020.

  1. 3964

    3964 3rd gear

     

  2. The street version was never built because the race motor program was such a nightmare. The problem? Ok, the biggest problem? Revs.
     
  3. max

    max Double Gearhead

    Pirun vaikeaa ymmärtää mitä on mietitty Fordin moottorisuunnittelu toimistolla,kun moisia älyttömiä kummajaisia on suunniteltu.
    Jollain tavalla vois kuvitella tämän kaltaisia Nascarin Super Speedway radoille,jossa kaasu pidetään pohjassa koko ajan,ja moottori kirkuu koko ajan henkensä edestä.
    Trans Am sarja taasen aivan eri juttu,jossa mutkia joka suuntaan ja mutkasta ulos tulo vaatii sitä vääntöäkin,joita nuo eivät varmasti alhaalta toimita.
    No,60-70 luvun taite oli kummaa aikaa Amerikassakin,ja varmasti tuli hyviä ideoita tajunnan laajentajilla.
     
  4. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    "Tää vie sut tähtitarhoihin, syvälle aistiharhoihin,
    Joista tuskin edes tietää tahtoisit lisää! "

    Näin se Gösta Sundqvistkin aikoinaan lauloi
     
    max tykkää tästä.
  5. FFreak

    FFreak Gearhead

    Musse kerhon sivulla tekniikka / moottori ja voimansiirto keskustelussa on pitkä topikki kansista ja imusarjoista. Voi löytyä jotain käyttökelpoista tietoa sieltäkin.
     
  6. manuel

    manuel Gearhead

    Ok.katsellaan sieltäkin.Kiitti. E7 nyt kankittu ja pakopuolen pattien poistoa on aloiteltu.Mitähän kansityöt nykyään maksavat? Onko kukaan viime aikoina tehnyt?
     
    Muokattu: 15.4.2020

Kerro tästä muillekin!