Pikku Blazerin käynnistys ongelma !

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja moorits, 11.4.2020.

  1. moorits

    moorits 1st gear

    Mulla on semmonen vm 2000 Blazeri ja on ilmestynyt vika kun kylmänä ei käynnisty vaan lupaa... ja kun laitan tunniksi lämmitys - roikkaan , niin käynnisty laakista . Joku per...lleen antura reistaile , mutta mikä ja missä ???
    Onko kellään tietoa siitä ???
     
  2. ebalen

    ebalen Gearhead

    Lämpötilaanturi mikä mittaa moottorin lämpöä ja antaa kylmäkäynnistyksen tiedon ruiskulle? Villinä veikkauksena oletuksena että on ruiskuvehje.
     
  3. moorits

    moorits 1st gear

    Jep . Anturi on paikannettu , ainakin kuvista. Näyttää pieneltä paskiaiseltä ....mutta vaiva on iso .Ajattelin vaan että onko ruiskussa eri antura ?! Nyt on käymässä antura-metsästys.
     
  4. ursus2

    ursus2 Gearhead

  5. moorits

    moorits 1st gear

    Sieltähän minäkin ostan kaikki,mitä tarvin. Ja ostoskorissa on jo odottamassa. Mietin vaan mitä vielä tarvin , saisi samalla .
     
  6. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Olikos tuo nyt sama anturi joka löytyy ihan perus opel astrasta?
    On näköjään.
     
    Muokattu: 13.4.2020

Kerro tästä muillekin!