"aiva hyvät" patentit yms. viritelmät

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja firebreather, 22.9.2004.

  1. Joni.

    Joni. 3rd gear

    oman elämänsä pioneeri
     
    Inlinee ja eilhik tykkäävät tästä.
  2. Joni.

    Joni. 3rd gear

    ei eiinä en moralisoi oli se itsekkin junnuna kivaa räjäytellä ja heitellä hiltin pateja salaa notskiin
     
  3. pulttirengas

    pulttirengas 3rd gear

    [​IMG]
    Mikä homma nuitten klemm arien kanssa?
     
  4. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Rautapää Sportsterin männät otin tänään työn alle. Amerikan Joe oli laittanut alempaan puristusrengas uraan öljyrenkaan puristusrenkaan kaveriksi. Takapytyssä oli kombinaatio tosi tiukassa, mutta taitaa siitä vielä ajomäntä tulla
     
    isalmela ja sleepercooler tykkäävät tästä.
  5. malvasto

    malvasto 3rd gear

  6. Inlinee

    Inlinee Gearhead

  7. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    WTF...
     
  8. hmr66

    hmr66 Gearhead

    tein itse, säästin.....
     
  9. bathory

    bathory Gearhead

    Kruunusaari tykkää tästä.
  10. kuutio

    kuutio Gearhead

    Kuinkahan arvokas tollaseen kilpuriin on uus etupalkki..
     
  11. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Ehkä suomalainen vuosikatsastus ei olekaan lopulta niin huono idea...
     
    mikkis83, 1purehell, jusi99 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  12. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Mut eihän täällä noin kävis..
     
  13. Haluaisin nähdä sen videon, jossa tuon omistaja ajanut tuon palkin vituiks ja tajunnut sen. Saattaa sisältää muutaman sensuroidun sanan.
     
  14. hmr66

    hmr66 Gearhead

    Hyvin on osunut, jos muuta ole hajonnut kuin tuo palkki
     
  15. TimoN

    TimoN 3rd gear

    On se näinkin tietysti. :) Joskus noin 15-vuotiaita kun oltiin, niin pari kaveria hommasi Cortinan, joka heidän piti muka kunnostaa oikein hienoksi ja myydä voitollisesti eteenpäin. Siitä nyt ei (tietenkään) tullut yhtään mitään, ainoa mitä saivat aikaan, oli hienosti tussilla piirretty vaihdekaavio johonkin verhouspaneeliin ja sitten traktorin tukkikouralla tms. vahingossa poikki tuikattu alatukivarsi (tai joku vastaava), jonka hitsasivat puikolla kiinni ennen kuin myivät auton eteenpäin, eivätkä tietenkään mitään maininneet ostajalle asiasta.

    Tekniikan Maailmassahan oli muuten joskus joku vertailu, jossa oli vanhoja autoja kesäautoksi ja sihen oli ostettu juuri katsastettu BMW E30 325i, jossa joustintuet olivat täysin piloilleruostuneet. Kävi ilmi, että se oli katsastuksessa niiden takia hylätty, jolloin tilalle oli laitettu uudet, hoidettu katsastus, vaihdettu romut joustintuet takaisin ja pistetty auto myyntiin. Aina ei katsastuskaan pelasta.

    Sitä tossa videon autossa ihmettelin, että miksi tuo on tehty. Tilaa isommalle öljypohjalle vai lisää maavaraa vai mitä ihmettä? Alkuperäisestä palkista on kuitenkin ihan suht siististi saatu pala poistettua. Hienosti toi on rakennettu niin kuitenkin, että jos tuon ajaa vaikka johonkin esteeseen, kuten tiestä pilkottavaan kiveen, niin tuo uusi tukeva teräsrakenne toimii puskurina, eikä isku tule ensimmäiseksi öljypohjaan. :D

    EDIT: Oli tätä kirjoittaessani spekuloitukin jo parissa viestissä, että se palkki on ajettu romuksi ennen tuota "korjausta". Joo, voi olla niinkin tosiaan.
     
  16. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Olen tämän kertonut aiemminkin noin 10 vuotta sitten.
    Oli oikein uutisissa poliisin julkaisema kuva teinin 80-90 -luvun Toyotasta, johon oli asennettu ralliratti. Jostain syystä alkuperäistä rattia ei oltu irroitettu, vaan rälläköity irti siten, että vain keskiö oli tallella. Siihen oli sitten ruuvattu ralliratti kiinni asennusruuveilla.
     
  17. TimoN

    TimoN 3rd gear

    Voi hitsi, en malttanut olla etsimättä Tekniikan Maailmasta, numero 16/1998, sivu 108:
    [​IMG]


    [​IMG]


    [​IMG]
     
    Norri, mikkis83, 1purehell ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  18. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Eikö tuo palkki ole vain pika kyhäys että pystynyt korjaamolle auton siirtämään?
    Oon itsekin nähnyt omistajien tekemiä luovia ratkaisuja ennen pajalle tuontia. Ihan tyyliin tyypillisestä, ovi sisäkahvasta vedetty narulla kiinni johonkin ettei aukea ajaessa kun lukko ei toimi tai taka-akseli vedetty kuormaliinalla kiinni kun norra poikki, jne..
     
    kuutio tykkää tästä.
  19. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Mutta jos solmuun ajetulla palkilla on päästy kotiin hitsaamaan niin miksi ei voinut ajaa suoraan pajalle? Tai olisiko vahinko sitten sattunut ihan kotipiirissä.
     
  20. signet

    signet Gearhead

    80-luvun datsunilta toi näyttää eikä tojotalta
     

Kerro tästä muillekin!