Mopar 413 lämpömittarin anturin paikka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Pecan, 5.5.2020.

  1. Pecan

    Pecan Gearhead

    Tutkin Imperialin lämpömittarin toimimattomuutta, mutta vika taitaa olla siinä, että autossa ei ole koko anturia. Mitä katselin kuvia, niin se kai pitäisi olla joko termarikotelossa, tai pumpun pesässä, mutta ei löytänyt edes paikkaa anturille kummastakaan. Onko mahdollista että mulla on nyt joku sellainen pumppu että siinä ei sitä paikkaa ole, vai mistähän sitä osaisi etsiä vielä? Vai onko kuitenkin jossain lohkossa?
     
  2. hla

    hla Gearhead

    Imperial Clubin sivuilla joku sanoi 65:sta missä on sama kone, että se on kahden lämppärin letkun välissä koneessa lähellä termostaattikoteloa.
     
    Muokattu: 6.5.2020
  3. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Jos autossa on ilmastoinnin kompura vielä paikallaan, ni anturi on tosi hyvin piilossa kompuran alla.
     
  4. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Tuosta kohtaa sen pitäis löytyä. Huomaa sitten jos tilaat uutta anturia, niin varoitusvalolle (on/off) ja lämpömittarille (muuttuva vastus) on eri anturit, vaikka päältäpäin ovatkin samanlaisia.
    [​IMG]
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  5. Pecan

    Pecan Gearhead

    Kuvia tuli kyllä googlesta katseltua, mutta ei ole tuossa lämppärin letkujen lähistöllä anturia, eikä paikkaa, mutta sepä löytyi tosiaan sieltä suoraan ilmastoinnin kompuran alta. Pitää osata sopivasta kohdasta katsoa, että näkyy. Liitin on vieläpä melkein kompurassa kiinni. Olisikohan niin, että pumppu on jostain muusta vehkeestä missä ei ole ilmastointia?

    Violetti johto puolan lähistöllä oletettavasti on anturille tarkoitettu. En suotta tarjonnut edes paikalleen, kun ei vastuslukemia löytynyt ollenkaan anturilta. Joko hajalla, tai sitten se kytkinmallinen.
     

Kerro tästä muillekin!