LVM:n esitys: yli 40-vuotiaille ajoneuvoille katsastusvapaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja rocketman, 23.1.2019.

  1. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Rakentelusäännösten muutokset ehkä voimaan syyskuun alusta.
    Tuttu autoharrastaja katsastusmies kommentoi aihetta näin muualla.

    No pitkä leima tulee reilun viikon päästä mahdolliseksi, se on kiva juttu se.
     
  2. spinout

    spinout Gearhead

    Nyt olisi vissiin katsastusvapaus, jos Sipilän hallitus ei olisi kaatunut viime vuoden keväällä ja asia ei olisi lähtenyt uudelle lausuntokierrokselle, mutta edistystä tämä nykyinenkin päätös, joka tulee voimaan 14.5.

    Yle uutiset
     
    Muokattu: 13.5.2020
    jarkko359 tykkää tästä.
  3. jarkko359

    jarkko359 3rd gear

    Sano muuta . Eipä alan järjestöt " pitäny meteliä " , kun moottoripyörätkin on katsastuksesta vapaita . Vaikka muutama vuosi sitten niillekin kaavailtiin katsastuspakkoa . Silloin kuulema MP etujärjestöt lobbasi asiaa kunnolla , ja katso vapatus tuli !!!!;)
     
  4. passerby

    passerby Gearhead

    Ehdin jo vähän aikaa iloita kunnes tajusin että harraste vasta TÄYTTÄÄ tänä vuonna sen 40 joten se on YLI 40 vasta vuoden päästä :D
    No ihan sama, vuoden leima kelpaa vallan mainiosti.
     

Kerro tästä muillekin!