venakoneisto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja santeri1488, 25.5.2020.

  1. santeri1488

    santeri1488 1st gear

    mahtaakohan olla venttiilinjousi poikki kun pyörittää startilla konetta ja keinuvipu paina jousen alas niin kuuluu naksahdus, koneen käydessä tasanen naputus. säädöistä ei pitäis olla kiinni 3 kertaa säätäny keinut eri metodeilla ja aina sama pakoventtiili nakuttaa . vai voiko hydr nostaja pitää tollasta ääntä? pakoventtiili tuskin ottaa mäntään kiinni jos kerta keinut on säädetty oikein?
     
  2. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Jatko korvaan kiinni ja kuuntelemaan, selviää tarkka paikka helposti.
     
  3. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Näethän sen jousen kunnon varmaan ihan silmällä että onko poikki?

    Mahtaisko sulla olla siellä nyt vaikka joku virinokka laitettu, jossa nostoa enemmän? Silloin voi kulunut keinuvipu tehdä omia temppujaan, tarkista keinun kunto.
     
  4. santeri1488

    santeri1488 1st gear

    jostakin luin että ei välttämättä nää jos vaikka yläpäästä on poikki mutta kaikkee sekundaa nettiinki mahtuu. jyrkempi nokka on joo mutta en rullakeinussa äkkiseltään mitää ihmeellistä nähny täytyy vielä tsekata se uudestaa ja tönäri samalla. ajattelin et jos joku osaa heti sanoo missä vika kun startilla pyörittää ja kuuluu naksahdus, kone käynnissä ku putken kans kuuntelee ni en osaa paikantaa missä vika sillonhan syitä voi olla monia sen takia helppiä täältä ekana kyselin ennen ku alan repii imusarjaa irti ym
     

Kerro tästä muillekin!