Sbc 350 ja mitä kaikkee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Joni75, 2.6.2020.

  1. Joni75

    Joni75 1st gear

    No niin. Kertokaas nyt urpolle toimiiko alla olevan kuvatun mukainen soppa. Eli normi 350 vuodelta '70-'76 (asuu tällä hetkellä '65 Impalassa). Eli tuli kansi hommia joista ei meinannu tulla lasta eikä p..skaa.
    Yritän siis istuttaa tuohon lohkoon (joka muuten oli porattu .030 ylikokoon) #193 kansia ja saada paketin toimimaan kaasarivehkeenä. Kaasarina on Edelin 1400 eli 600cfm ja tiesän että Edelillä olisi olemassa imusarja joka tohon sopii.
    Autolla on tosiaankin vain tarkoitus kruisailla eikä piirtää viivaa.
     
  2. manun

    manun Gearhead

    Mikäs mätti kansiin kanssa
     
  3. Joni75

    Joni75 1st gear

    Kansipahvi antoi periksi. Otin kannet pois ja huomasin venttiileissäkin valkoista. Alunperin kannet on joku mix and match systeemi ja toinen kansi on ilmeisesti surullisen kuuluisa halkeamaan.
     
  4. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Ihan hyvin toimii noilla 193 kansilla. Joko centerbolt kansille suoraan sopiva imusarja tai vinkua keskimmäisille pultinreijille.
     
  5. Joni75

    Joni75 1st gear

    Näin arvelinkin. Edelbrockilta ilmeisesti löytyy suoraan imusarja ja tiivisteet tohon. Noi toisethan on alunperin TBI kannet. Eikun imusarjaa hankkimaan...
     
  6. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Edelbrock 2104.
     
  7. Joni75

    Joni75 1st gear

    Tänks!
     

Kerro tästä muillekin!