Power Meet 2017, Västerås vs. Lidköping

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Heikki, 31.10.2016.

?

Kumpaan osallistut, jos molemmat järjestetään?

  1. Lidköping

    13 ääntä
    14,1%
  2. Västerås

    79 ääntä
    85,9%
  1. 1320

    1320 Gearhead

    Kuvia tältä reissulta on senverran reilusti, että jos lataan kaikki kerralla tänne, niin eihän kukaan jaksa katsella puoliakaan kuvista ennenkuin kyllästyy.:poff:

    Keskiviikkona ajeltiin Tukholman satamasta majoitusalueelle, ja sieltä jatkettiin Mel's Garagelle Cars & Coffee kokoontumiseen. Hienoa kalustoa näkyi olevan paikalla. Ja illalla toki cruisailtiin Västeråsin keskustassa.
    https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuv...Power+Big+Meet,+July+2018/Wednesday+4.7.2018/
     
    Herje tykkää tästä.
  2. 1320

    1320 Gearhead

    Pistetään lisää kuvia Powerin reissulta. Torstaiaamuna nokka kohti Västerås Summer Meettiä ja siellä tulikin päivä tallusteltua 30 asteen lämmössä. Onneksi swappialueella oli kaupan kylmääkin juotavaa Summer Meet oluen muodossa, omat Cokikset kun oli varmaan lähellä kiehumispistettä auton lattialla.:poff:

    Kalustoa oli runsaasti ja ihan viimeisenpäälle laitettuja sekä harvinaisiakin laitteita näkyi runsaasti.

    Illalla ajeltiin Cruisinglenkkiä ympäri Västeråsia, ja käytiin Autotecillä ja Hällassa katsomassa kalustoa, ja Hällassa ihmeteltiin tietysti hetki myös Burnissuoran tapahtumia.

    Iso kasa kuvia löytyy tuolta:
    https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuv...+Power+Big+Meet,+July+2018/Thursday+5.7.2018/

    [​IMG]
     
  3. 1320

    1320 Gearhead

    Täältä tulee lisää kuvia Powerin reissulta. Perjantaiaamuna oli aikainen lähtö kohti Lidköpingiä ja varsinaista Power Big Meettiä. Ja jos mahdollista, niin päivällä oli vielä kuumempi kuin edellisenä päivänä Johannisbergin kentällä Västeråsissa...

    Jos jotenkin muuten pitäisi vertailla Summer Meetin ja Power Meetin tarjontaa, niin perjantaina Powerissa oli vielä enemmän kalustoa kuin torstaina Västeråsissa, mutta torstai kuulemma yleensä onkin aavistuksen hiljaisempi päivä (tosin kalustoa silloinkin on paikalla vähintään "riittävästi"). Kaluston taso Powerissa oli mun mielestä korkeampi, niitä ihan viimeistä nippeliä myöden entisöityjä laitteita oli yllättävänkin paljon kentällä, ja paljon näkyi kaikkia harvinaisiakin laitteita.

    Iltapäivällä lähdettiin sit ajelemaan takaisinpäin kohti majoitusta Västeråsissa, ja pikaisen ruoka ja lepotauon jälkeen nokka kohti Autoteciä, jossa esiintyi The Go Getters. Hyvän setin soittivat taas kerran. Seuraavana käytiin Hällan ostarilla ihmettelemässä kun pallo palaa, jonka jälkeen loppuilta cruisailtiin cruisinglenkkiä ympäri.:odcool:

    Ja tuolla linkissä on taas iso läjä kuvia... https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuv...To+Power+Big+Meet,+July+2018/Friday+6.7.2018/

    [​IMG]
     
  4. 1320

    1320 Gearhead

    Laitanpa tähän vielä kuvia Powerin reissulta, nää on lauantailta eli siis viimeinen tapahtumapäivä. Aamulla olikin tälle reissulle harvinainen ilmiö, aurinko ei paahtanut vaan tihutti vettä. :odeek: Onneksi kylmä ei siltikään päässyt tulemaan, ja tihkusadekin loppui aika nopeaan.
    Aamulla oli mun reissun ennakkoon odotetuin tapahtuma, eli CKOS Lead Parking Skultunassa. Ja siellähän olikin vanhan liiton Rodeja ja Customeita runsaasti. Todella hienoa kalustoa, ehdottomasti yksi reissun kohokohdista.

    Skultunasta lähdettiin vielä Summer Meetiä katselemaan Johannisbergin kentälle. Tähän aikaan aurinko porotti taas tukalan kuumasti niinkuin edellisinäkin päivinä. Kalustoa oli kentällä vielä reippaasti. Sieltä ajeltiinkin Cruisinglenkin varrelle Dineriin syömään. Ruuan jälkeen käytiin mökillä pyörähtämässä, ja sitten olikin mun siirryttävä Dartin ohjaimiin niin kaverikin pääsi maistelemaan Raggar Öliä. Illalla ajeltiin pahasti ruuhkautunutta Cruisinglenkkiä ympäri ja käytiin Hällassa hetki ihmettelemässä kun pallo palaa. Kävihän siinä joku Rodillakin pistämässä kumia katuun. :odcool:

    Tuolla taas iso läjä kuvia. Paluu mökille tapahtui aikaisin. Siis aamulla tietysti.:poff:
    https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuv...+Power+Big+Meet,+July+2018/Saturday+7.7.2018/

    [​IMG]

    Ja pari videota vielä perään. Skultunassa kävi tällainen suhteellisen härski Volvo Duett, jonka keulilla oli Chevyn isolohko pelkillä zoomie-pakosarjoilla, jotka tuli suoraan etulokareista läpi.:odcool: Voin sanoa että äänet oli kyllä kohdallaan. Slicksit alla ja ei kilpiä, mutta ajamalla laite silti tuli paikalle.


    Ja tuossa burniksia Hällan burnissuoralta. Noi on kuvattu kolmen päivän aikana, sen aikana mitä siinä nyt ehti seisoskelemaan. Senverran paljon tapahtumaa on, että ihan koko iltaa ei viitsinyt tuollakaan seisoskella.
     
    TN tykkää tästä.
  5. hot rod man

    hot rod man 3rd gear

    Jokos laivamatkat on varattu? 2,7 viikkarilla yli ja 7,7 siljalla kotiin...
     
  6. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Ei viä oo varattu. Ku tiiä miten lomat on. Siitä riippuu lähenkö perheen kans vai jollain porukalla :rolleyes:
     
  7. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Ke-su lähdöt punasella tottakai ;)
     
  8. hot rod man

    hot rod man 3rd gear

    Ei äsken enää ollu paikkoja punaseen sunnuntai illaks.....
     
  9. sibe70

    sibe70 Gearhead

    Kumpaan väki menossa vai Västeråsiin ?
     
  10. mikaa7146

    mikaa7146 Gearhead

    Västerås, to-su lähdöt viikkarilla, hesasta.
     
  11. jjjkkk

    jjjkkk 3rd gear

    Västerås, mikäli auto tulee siihen mennessä ajokuntoiseks. Tuskinpa ehtii.
     
  12. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Onkos tänävuonna joku lähdössä Västeråsiin? Mein olis tarkoitus lähteä huomenna illalla Turusta..
     
  13. kaierkki

    kaierkki Gearhead

    Ke-Su, ketsupilla stadista, viidellä autolla Västeråsiin
     
  14. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Oliskohan nyt se kohta että kommentoin, keskiviikkona Turusta punaisilla ja tällä kertaa Power, Summer meet ja Skultuna ja sunnuntai-iltana punaisella Tukholmasta taas Turkkuseen... Joko Teron -51:llä tai Vesan -57:lla (Buick:ja molemmat), riippuen asianhaaroista, joihin ei kovasti pysty vaikuttamaan...
     
  15. yks vekkulipoju

    yks vekkulipoju 1st gear

    En pääse kumpaakaan mut hei otakaas kuvia ja laitelkaas muilekin näkösälle näistä reisuissta ja tapahtumista
     
    Jooli tykkää tästä.
  16. HeseP

    HeseP Gearhead

    Eka kerta Västeråsissa, todella hienoa kalustoa.

     
    esmi, veekone, skylark71 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  17. impala67

    impala67 Double Gearhead

    oowaah onko vestersoosin jälkeistä elämää, joka kerran jälkeen on hirvee hingu päästä taas pian uudestaan uua-a heela natten! kyllä wanhakin aina tuolla nuortuu kummasti
     
  18. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Just sen "nuortumisen" takii mulla ainakin menee muutama päivä ennenkuin tulee ees mieleen hinguaa yhtään mihinkään :rotfl:
     
    mikaa7146 tykkää tästä.
  19. hot rod man

    hot rod man 3rd gear

    Moniko vielä suunnittelee elokuussa västeråsiin lähtöä? :cool:
     
  20. kaierkki

    kaierkki Gearhead

    Hep
     
    hot rod man tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!