Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. 383

    383 Gearhead

    71 avo chevelle :):):):):)
     
  2. 1320

    1320 Gearhead

    Perjantaina päivällä Juvanmalmilla joku sinapinvärinen '70/80 luvun taitteen Japsifarkku, tosi hienossa kunnossa. Hieman myöhemmin samassa paikkaa keltainen '55 Cadillac ja neljän aikoihin kun lähdin duunista, niin Juvanmalmilla oli vielä tankkaamassa Suomiautona maahan tullut vihreä '70 Olds 442. Vihdintiellä Stadiin päin mentäessä näkyi avo- Cadillac ja joku '40-'50 luvun tuntematon avo Euroauto.
    [​IMG]

    Lauantaina alkuillasta Malminkartanossa vihreä offroad Blazer ja sininen '60 luvun alkupuolen Cadillac sekä musta '67 Pontiac. Myöhemmin hieman ennen puoltayötä Tikkurilassa Shamrockin edessä jälleen sininen '65 Valiant joka liikkuu ahkeraan Tikkurilan alueella...

    Tänään Vanhalla Lahdentiellä Vantaalla tuli vastaan tämä hieno beige '64 Valiant (olisko sama minkä Fury III oli bongannut?), Keravan kohdalla vastaan tuli harmaa '68 Coronet, Järvenpään kohdalla vastaan tuli trailerin kyydissä C-Rekord Coupe tai Commodore ja Mäntsälän Shellillä oli parkissa siistikuntoinen kasikytluvun Buick farkku. Takaisin tullessa Mäntsälässä tuli taas vanhempi avo Buick vastaan...
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    12345678910, rekkamies, isalmela ja 1 muu tykkäävät tästä.
  3. isalmela

    isalmela Gearhead

    Komea Buick! Tuommoinen näky säväyttää aina. Mukava nähdä myös noin ehyt leppäkylki,toivottavasti noitakin jää henkiin.
     
    12345678910 tykkää tästä.
  4. 1320

    1320 Gearhead

    Ehjät kasikytluvun piilofarkut on alkaneet miellyttää omaa silmää enemmän ja enemmän. Aina positiivista kun näkee ehjän yksilön mitä ei ole laulettu pilalle. Ja onhan tuo vanhempi Buick hieno korimalli tietysti myös.:odcool:

    Tänään päivällä kun ajelin duuniin, tuli Kehä III:lla vastaan sininen valkoisilla SS raidoilla ollut Chevy El Camino ja hieno punainen Pyhimys-Volvo sekä sininen Toyota Crown. Juvanmalmilla kaupan pihassa näkyi olevan valkoinen '64-'65 Buick Riviera. Illalla kun ajelin kotiinpäin kaverin tallin kautta, Vihdintiellä tuli vastaan Prätkäpajan G-koppainen El Camino ja Pakilassa sininen Volvo Amazon.
     
    PetteriT ja isalmela tykkäävät tästä.
  5. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Taas Savon maan autobongailua Kuopio Lapinlahti akselilla. Aamuhan alkoi rivakalla ahterin nostolla toimistotuolista kun kadulta kuului hiukan terävämpi kasin jyrähdys ja renkaiden vieno ulahdus. Ehdin bongaamaan Fuselage coupen mustilla peltivanteilla poistuvan liikennevaloista. Hiukan myöhemmin A-mallin Opel Manta, väri hopean harmaa.
    Sitten kävi käsky ja kohti Lapinlahtea. Kylä joka ei petä autobongaria koskaan...tai harvemmin. Taas bongattuna keltainen Lincolnin sedan tällä kertaa korjaamon pihanmaalta. C5 corvette musta, patinoitunut musta A-Ford. varsin alkuperäisen oloinen... Sitten matta musta 1963 Chrysler 4dht 17" vanteilla. Joku valkea chevy van. Erään tallin ovenraosta pilkotti 4gen Firebird american racing torgue thrusteilla. Valkea Xjs jaguar Lapinlahden kylällä ja musta xkr coupe 5-tiellä. Kuopion motarilla jyristeli kohti pohjoista AC-cobra. Sininen ja valkeat raidat. Replica tai mistä sen nykyään tietää... Tuonverran bongauksia 3 tunnin sisään. Ei huono sanoisi joku tanssitaiteilija
     
    isalmela ja leivonharri tykkäävät tästä.
  6. puna niska

    puna niska Gearhead

    Pikkulinnut kertoili että yks csx valmistenumerolla oleva olisi kuopioon laskeutunut aito vai ei sinällään mulle sama.
     
    PetteriT tykkää tästä.
  7. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Kuulostaapa hyvälle, noita härryköitä ei ole koskaan liikaa. Hienoja pelejä oli aito tai replica, kelpaisi joka tapauksessa. Siilissähän on majaillut se malibun tekniikan omaava ainakin jossain vaiheessa. Onko vielä en tiedä en ole ainakaan tänä kesänä bongannut kyliltä.
     
  8. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Punainen Kustom Thunderbird
     
  9. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Tässä lähiseudulla pyörii patinoitunut sininen Z240 (?) Datsun kromipuskurinen, ratin takana aina nuori naisihminen, ajotyyli sellainen "pyrkivä" , useamman kerran nähnyt liikenteessä. Piristävä näky.
     
    12345678910, isalmela ja PetteriT tykkäävät tästä.
  10. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Taitaa olla sama Valiantti, tuskin noita kauheasti pörrää.
     
  11. Ford 15M

    Ford 15M 2nd gear

    Koijärvellä siistin oloinen kermanvärinen takamoottori-Skoda. Taisi olla viimeisiä malleja modernista keulasta päätellen.
     
    12345678910 ja isalmela tykkäävät tästä.
  12. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Kuopiossa aamupäivällä, punainen Ebody (challenger?) musta vinyylikatto, centerlinet alla.
    C5 corvette musta.
     
    isalmela tykkää tästä.
  13. always bb

    always bb Gearhead

    Jonon uusia vito maijoja kissalanpojilla
     
  14. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Eilen Venetsian liittymässä valoista lähti 50-lukunen? Buickki, musta(hko), perässään Airstream. Oli niskat nyrjäyttävä näky.
     
    isalmela tykkää tästä.
  15. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Eilen Kuopiossa neulamäestä päin saapui valkea 4d ht Caddy vuosimalli 59. Se mikä pisti silmään oli keltainen taksi kyltti katolla :odeek:
     
    isalmela tykkää tästä.
  16. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Hudson-mies kävi taas Kuopiossa lenkin heittämässä.Menomatkalla tuli vastaan kanttiumpioinen c-mallin Kadett,Pyhimys-Volvo ja oliskohan ollut -66 Galaxie avo.Kotimatkalla pyörähdin sufeella Matin ja Liisan -asemalla.Tuttu kaveri oli myös lähtenyt kahvin hakuhommiin -60 Courier Kustomillaan.Ja vielä tuli vastaan toinenkin tuttu ennen Iisalmea -65 Sport Coupe Impalallaan.Satoi tullessa reilusti vettä,motarilla jopa varoiteltiin vesiliirrosta.Laskeskelin tuossa ,että pariin kuukauteen tullut ajettua n. 4000km.Osasyynä näin vähiin kilometreihin lienee se,ettei oikeen ole ollut mitään harrasreajoneuvoiluun liittyviä tapahtumia.Mutta autoilla voi ajaa ilman tapahtumiakin;).
     
    12345678910, FuryIII '71, 6PPC ja 1 muu tykkäävät tästä.
  17. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Saaristokadulla valkoinen -64 Galaxie 500 2dht.
     
  18. 1320

    1320 Gearhead

    Perjantaina Kehä III:lla musta kolmoskorimallin Chevy Corvette. Ihan niitä viimeisiä kolmoskorisia. Sitten Juvanmalmilla punainen '60 luvun puolivälin isokorinen avo- Oldsmobile, valkoinen '65 Mustang ja turkoosi '67 Avo-Pontiac. Illalla kun pääsin duunista, niin Vihdintien varressa bongasin parkkikselta hienon '65 Chevy II:n. Oli pakko mennä katsomaan, ja sehän oli hienossa orkkiskunnossa, ja nyt kolmannella omistajalla.:odcool:

    [​IMG]

    Lauantaina Kehä III:n ylittävällä sillalla ajeli vihreä '70-'72 Buick Skylark ja illalla Hyrylässä Coupemallin Fiat 850:
    [​IMG]

    Tänään päivällä kun ajelin duuniin niin Juvanmalmilla Espoossa todella hienokuntoinen musta '80 Dodge Aspen. Harvoin noitakaan enää kovinkaan siistikuntoisena näkee, niitä ryypättyjä kyllä menee silloin tällöin...

    Kuvasta tuli näköjään aika surkea, kun toi puhelimen kamera ei hirveästi kehuja ansaitse...
    [​IMG]
    Ja hieman myöhemmin duunipaikan ikkunasta sattui silmään turkoosi '64 Impala tai Bel Air/Biscayne. Neliovinen näytti olevan, mut tarkempi tunnistus jäi tekemättä kun sen verran vilaukselta vaan näin...
     
    cdv70 ja isalmela tykkäävät tästä.
  19. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Noin tuhatkunta km ajeltu kolmeen päivään, Keski-Suomesta Piäkaapunniseevulle. Ei juuri mitään kiinnostavaa kalustoa liikenteessä, choppereita Stadissa ehkä eniten mikä kiinnitti huomiota.

    Matkan saldo tuon lisäksi:

    PV544, avo Ferrari, pari Pick Up ja Vania. Musta kasari Ford STW ja pari Taunusta.
     
  20. 1320

    1320 Gearhead

    Tänään päivällä Juvanmalmilla vihreä Peugeot 504 Pickup ja alkuillasta tummansininen Wartburg 353 farkku. Kumpikin sellaisia autoja, että ei nykyisin tule ihan joka päivä vastaan, tosin kumpikaan ei ainakaan minussa herätä myöskään pakottavia omistushaluja vaikka erikoisempia autoja ovatkin.:odcool:
     
    PetteriT ja isalmela tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!