4,3 fleetside hummaava tyhjäkäynti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Ponu84, 24.6.2020.

  1. 440 SIX PACK

    440 SIX PACK Gearhead

    Miulla myös vuoti egr läpi oli letku irti tai kiinni ni tulppasin sen.
     
    Ponu84 tykkää tästä.
  2. Ponu84

    Ponu84 2nd gear

    Pitää kaivaa se venttiili pois ja tehä paksusta levystä peitelevy niin eipähän imusarjan kautta ime ilmaa jne
     
  3. Ponu84

    Ponu84 2nd gear

    Nyt on ajeltu jonkin tovin ilman sen kummempia ongelmia,vikavalona on koodia 32 välillä tarjonnu joka johtaa tohon egr joka pois käytöstä ja tänään syttyi vikakoodi 13?.samaan tahtiin vilkkuu valo kuin muidenkin kohdalla että varmaan mikään iso vika ole vielä...tps ei tosiaan ole säädetty mitenkään muuten kuin lyöty vain paikoilleen,uuet tulpat on nyt vaihdettu ja 4 sekä 6 pytyn oli ehkä aavistuksen nokisia...pientä pauketta se vielä antaa kuumana putkistossa, tänään tuli sitten vielä tuo tbi:n korjaussarja...
     
    Muokattu: 3.8.2020
  4. Ponu84

    Ponu84 2nd gear

    Tossa nyt katoin tuota korjaus sarjaa niin siinä oli muutama tiiviste imusarjan ja läppärungon väliin sekä sellanen paksu lämpölevykin,tähän asti tossa ollu pelkkä tiiviste vaan,pitäskö siinä olla se paksu levykin välissä?
     
  5. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tiivistesarjoissa on usein ylimääräsiä ja erimallisia tiivisteitä, niistä valitaan tarvittavat...imusarjan tiivisteissä on olemassa tupla reikäisiä 2 x 46mm, ovaali reikäisiä ja sellaisia joissa yhdistetty ne reiät keskeltä.
    En ole tuommoiseen erilliseen lämpölevyyn törmännyt...eipä siitä haittaakaan ole, paremminhan eristää turhaa lämmön siirtymistä läppärunkoon.
    Varmista silloin myös tbi-kiinnityspulttien pituus ja huomioi ilmanputsarin kannen kiinnitys tuleeko se kiinni kahteen näistä pulteista ?
     
  6. Ponu84

    Ponu84 2nd gear

    Joo ei se tuohon ollu käypänen, tuolta puuttui ne metallirenkaatkin suuttimien O renkaiden alta,vielä tuo tahtoo putkessa poksauttaa kun nostaa jalan kaasulta etenkin jos kierroksia ollu enemmän,tosin putkisto on kattia lukuun-ottamatta suora sekä perässä lyhyt simonsin pönttö
     

Kerro tästä muillekin!