Primer ParkingLot 1.8.2020 Karkkila

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 21.7.2020.

  1. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    [​IMG]

    Lauantaina 1.8.2020 klo 9-15 !
    Ride in-tyyppinen neljäs perättäinen Primer ParkingLot Nationals järjestetään historiallisella Karkkilan Högforsin Ruukkialueella punatiilisten teollisuusrakennusten katveessa.
    Luvassa on suuri rompetori, syötävää, juotavaa, livemusaa, hienoa ajoneuvoja ja hienoja ihmisiä. Sisäänpääsymaksua ei ole.
    Tervetuloa Karkkilaan elokuussa
    Elävästä musikiista vastaa Konstantin Kovale & His Komet Kosmonauts. Konstatntin Kovalev on alunperin Moskovasta suomeen muuttanut nuori maailmanluokan kitaristi. Yhtye, esittää perinteistä rock'n'roll- ja rockabillymusiikkia.
    1 setti: klo 11:30
    2 setti: klo 13:30

    Tapahtuma on ensisijaisesti tarkoitettu rodeille, "alan" prätkille,, kustomfillareille ja Kustomeille. Moottorikäyttöisten laitteiden vuosimalliraja on suunnilleen 1963...
    Tapahtumassa noudatetaan voimassa olevia määräyksiä koskien COVID-19-virusta. Pidäthän itse huolen turvaväleistä ja käsihygeniasta!
    Ajoneuvot ajetaan kaupungitalon eteen omalle parkkipaikalle, niin tapahtuma-alueen liikennöinin sujuvuuden takia olis suotavaa, että kaikki saapuisivat paikalle klo 10:30 menessä!
     
  2. Elky70

    Elky70 Gearhead

  3. 455STW

    455STW Gearhead

    Tänään.
     
  4. Jugi1995

    Jugi1995 2nd gear

    Marklin, cdv70 ja Latexoxo tykkäävät tästä.
  5. Latexoxo

    Latexoxo 2nd gear

    Marklin ja cdv70 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!