Mopar sb manuaali plootaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Tero2, 26.12.2018.

  1. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Miten Wade toteutit palkin? Tapoja tuntuu olevan just niin monta kuin on tekijöitäkin...
     
  2. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Saakos noita BB perään ja kestääkö 2000kg autossa, jollain 500hp tehoilla? Tosin, loikkari on aika vaisu jos haluaa 3,9-4,1 perävälityksen..
     
  3. dart -66

    dart -66 Gearhead

  4. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Jos tuollaisen lootan nyt haluaisi laittaa niin 904 vai 727 koppa? Bemarin SRE asetelmalla ja jollain perus 10,5 vauhtipyörällä.
     
  5. Voliant

    Voliant 1st gear

    Kaverille tehtiin sbm perään Zf53dz laatikko 904:sen kopasta.. ja siihen tuli sre 765 asetelma (240mm)
    Kopassa pitää vaan mielellään olla tavaraa joka puolella eikä alhaalta avoin niin kuin joissain automaatti askeissa, täten ei hitsatessa väännä niin pahasti ja saa keskitettyä runkolinjaan paremmin..
     
    simeoni tykkää tästä.
  6. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Joo soittelinkin Lensulle ja sanoi että joissain laatikoissa ongelma materiaalin puute alapuolella... No katotaan mitä tästä tulee, manuaali kiehtois kyllä..
     

Kerro tästä muillekin!