Uusi Mobilisti lehti....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mercman, 3.5.2007.

  1. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Postinkantajana on varmaan joku kesäapulainen, kun mobla tuli jo tänään. Viimeksi sai odotella puolitoista viikkoa.

    Kiva asua täällä maalla (Vantaalla) kun laskuistakin on jo valmiiks eräpäivä mennyt kun ne tippuu postiluukusta.
     
  2. Holley

    Holley Gearhead

    Nyt oli kyllä kalusto kohdallaan, kun yhtä mietin vähän käyttöautoksi hetken, E24 Bemaria (en ihan M-mallina, vaan 635-mallina, mutta olen vähän luopumassa ajatuksesta liian "riskialttiina"), tallissa on Mercury '66 (tosin 2-ovinen) ja plootumallin Bentley on kestounelma, ehkä Turbo R, jos jokin.. Mulsanne Turbokin kyllä kävisi. Eli vastasi aika kivasti omia automakua esitelty kalusto. Mercury muuten ON suuntavakaa auto, lienee minulla paremmin sitten pyöränkulmat kohdallaan, kuin mitä esitellyssä '65:ssa oli. Hassu sattuma, mutta just keskiviikkona omaa'66 Mercurya tankatessani tuli vanhempi kaveri selittämään, että näitähän on viistolla takalasillakin.. Minä siihen, että joo on.. sen pojalla oli ollut 80-luvun alussa sellainen, tämä oli tehnyt siihen korjauksia ja kysyi, että onko tässä 6,7 -litrainen kone. Mietin sekunnin ja muunsin koon, tosiaankin 410-kone, ei tässä on vain 390.. olisiko voinut olla tuo lehdessä nyt esitelty sama auto, en tiedä. Oven sulkeutuminen ei 2d ht Mercuryssa vastaa ehkä Lincolnia, mutta on nimenomaan pirun täsmällinen, herkkä ja hyvä tatsi. Mercury on 400 kg Lincolnia kevyempi, jossainhan sen pitää kuitenkin näkyä. Taitaa tulla tästä(kin) numerosta paljon uudelleen luettu lehti aikojen saatossa mulla.
     
    kerosiini, impala67, Pande_K ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. Stahl-Ville

    Stahl-Ville Gearhead

    Eipä niissä E24 Bemareissa juuri mitään ihmeempiä riskejä ole, ihmisen tekemiä. Pitää tietää muutama mallikohtainen juttu ostaessa niin loppu on pelkkää ylläpitoa. Osia löytyy hyvin. Laittelin tuon Urpon M635:n Jepelle 2016 ja autan kyllä mielelläni noiden autojen kohdalla. Heinäkuussa tuli 30 vuotta täyteen tuon korimallin yhtäjaksoista harrastamista.
     
    JYR, sepi-ukko, 1purehell ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  4. homer

    homer Double Gearhead

    Facebookista löytyi ikävä uutinen. Hese Tolonen on menehtynyt liikenneonnettomuuden seureuksena sairaalassa. Moni varmasti mielenkiintoinen juttu lehteen jäi nyt kirjoittamatta...
     
  5. Jorrma

    Jorrma Gearhead

  6. Jorrma

    Jorrma Gearhead

    Väärään aikaan niin moni lähtee.
     
  7. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Muistaisin että Mobilistissa sanottiin aikanaan että Hese on vanhainkodissa sillä puolella pöytää missä kertoja istuu, muut istuu toisella puolella ja kuuntelee... Vahinko ettei Hese koskaan pääse siihen vanhainkotiin. Tapasin Hesen muutaman kerran jossain swapeissa, erittäin sympaattisen tuntuinen huumoriveikko ja loistava kirjoittaja, osanottoni omaisille.
     
    sepi-ukko, tinareki ja Holley tykkäävät tästä.
  8. homer

    homer Double Gearhead

  9. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    No voi surkeus. Tuosta Iltalehden uutisen kuvasta koetin jo ennen tätä tietoa tähyillä onko siinä joku pitkäkeula vai mikä, onnettomuuspaikka on tuossa sangen lähellä joten ajattelin olisiko joku näillä kulmilla näkynyt pyörä ja henkilö kyseessä.

    En minäkään maisteri Tolosta tuntenut henkilökohtaisesti, mutta Mobilistin lisäksi olen Kopterista lukenut paljon hänen kirjoituksiaan.
     
  10. hmr66

    hmr66 Gearhead

  11. Belmont

    Belmont 1st gear

  12. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Ilmeisen monitaitoinen ja lahjakas niin henkisellä tasolla kuin käsistäänkin. Usein älykkäät ihmiset omaksuvatkin helposti uusia asioita ja niillä on monta rautaa tulessa. Luin mopilistista suurella mielenkiinnolla pakinat ja kirjoitetut autojutut sekä katsoin aikoinaan alaska dokumentin. Ei näköjään ole kukaan meistä turvassa vaikka mitä tekisit tai jättäisit tekemättä. Kuolema voi korjata milloin vaan syyttömätkin.
     
    Jori85, Desoto57 ja Holley tykkäävät tästä.
  13. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Parhaat napataan päältä. Todella ikävä juttu tämä.
     
    Jori85 ja leivonharri tykkäävät tästä.
  14. Holley

    Holley Gearhead

    Ei jäänyt saattokotiin tosiaan, eli sai elää kuten halusi vapaasti. Ja sitten meille henkiin jääneille ehkä ajatus, että jos SINULLA on nyt joku juttu, jota olet miettinyt, haaveillut ja sinulla on mahdollista ostaa, ajaa, tavata, pyytää vaikka anteeksi tai mitä vaan haavetta tai päähänpinttymää nyt toteuttaa, niin TEE SE. Toteuta juttuja, jotka ovat sinulle tärkeitä, jos kerran pystyt. Huomenna, tai vaikkapa ensi vuonna kun voi olla liian myöhäistä. Sitä varmaan Hese olisi sanonut, mitä luulette? Vähän offtopic. Aiheeseen: harmittaa lehden lukijanakin, koska aivan parhaimmistoa olivat nuo kaikki Hesen tekstit.
     
    Roberto, JYR, impala67 ja 13 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  15. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    RIP Hese!
     
  16. homer

    homer Double Gearhead

    Itsekin luin lehdestä ensimmäisenä Tolosen kirjoittamat jutut.
     
  17. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Holley kirjoitti kuin minun suulla ja ajatuksilla. Tee se mitä haaveilet nyt ,elämä on tässä tällä hetkellä,vuosijuna menee kovaa kyytiä kuten itse kunkin kolotukset+lahjomaton peilikin kertoo mutta toki haaveet kannattaa pitää realistisina mitä sitten ovatkaan vaan eiköhän markkinamiesten siivittämän laumasielun kulissielämä liene se kaikista tylsin vaihtoehto loppupeleissä:)
     
    Muokattu: 21.8.2020
    Roberto, isalmela, Jori85 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  18. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Se on sitten kiusallista, jos ei kuolekaan lihennysvapaan aikana.

    RIP Hese
     
  19. aircool

    aircool 3rd gear

    Hyvää matkaa Hese.
     
  20. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Osanotto omaisille ja kiitos Heselle mainioista jutuista, joihin aiheet löytyivät omasta elämästä
     

Kerro tästä muillekin!