Tallipaikat, haluan/tarjoan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 4dFunClub, 9.6.2006.

  1. jefferson

    jefferson 3rd gear

    Itsellä oli myös myrtsis (kilterinrinne) asues kallio sisää tehdys hallis paikka ja sinne pääs iha hyvi lankkukylki farkulla, eiköhä tää single cabbi sinne taivu hyvin. Jos tää on sama halli ni pitääki katella, toki on sinne vähä matkaa hakunilast mut parempi ku lohjal sijaitseva mökin piha ;)
     
    passerby tykkää tästä.
  2. passerby

    passerby Gearhead

    Kyseessä on Ruukkukuja/ Tuurakujalla oleva halli. Single cab onkin sopiva sinne.

    Muokkaus: siellä tosin on puluongelmaa joten jonkinsortin peitettä kannattaa harkita jos pulunplöröt pellillä haittaa. Yhden pulunpesän sieltä hävitin ja ladoin tukipalkkien välissä olevan montun täyteen tiiliä ettei rakenna uutta pesää siihen kun oli ihan auton vieressä mutta ei ne pulut sieltä ole mihinkään hävinneet.
     
  3. passerby

    passerby Gearhead

  4. malvasto

    malvasto 3rd gear

  5. losaskola

    losaskola 1st gear

    Hei. Löytyiskö tallipaikkaa akselilla Porvoo-Askola-Mäntsälä ja lähiseudut? Täytyisi päästä tekemään mätähommat pois pätkävanista. Nostin olisi plussaa. Muutakin ropaamista kyllä tiedossa. Pete
     
  6. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Myyrmannin parkkihallin syövereissä talvehtii jonkun verran harrasteautoja. Kausipaikan hinta 80€/kk. Taskuparkkisovelluksella maksu.

    https://www.myyrmanni.fi/parking
     
    passerby tykkää tästä.
  7. Malossi

    Malossi 2nd gear

    Moi!
    Hakusessa olisi New Yorkerille talli/hallipaikka Nurmijärvi - Vantaa - Helsinki väliltä.
    Tavoitteena olisi saada autolle turvallinen paikka sekä katto pään päälle, eli mitään ropaamista/suurempia remontteja ei olisi tarkoitus harrastaa.
    Viime kesänä auto oli aina tässä himaparkissa kun ei tapahtumia ja cruisinkeja kierrelty, sinänsä ei valittamista mutta ainahan se olisi kiva pitää pestynä ja puunattuna säältä suojassa.
     
  8. fixson

    fixson Gearhead

    Porin alueelta koko hallia vuokralle neljälle - kuudelle harrasteautolle? 150-200 neliötä.

    Pieni jenkkiauto-ryhmittymä etsii yhteistä harrastetilaa.
     
  9. horsless-power75

    horsless-power75 1st gear

    Vuokralle tarjotaan Kokkolassa, Rimmissä uudessa lämpöisessä hallissa harrasteautojen säilytyspaikkoja. Yhteydenotot soittamalla 0400 261 891/ Leo Nykvist.
     
  10. Tumusport

    Tumusport 1st gear

    Lohjalta olisi kovasti hakusessa Ameriikan Toyotalle tallipaikka, toistaiseksi riittää pelkkä säilytys, mutta tulevaisuudessa tarkoitus rakennella. Mikäli on tarjota jotakin aiheeseen liittyen, ota yhteyttä 0504037440 / Tuomas.
     
  11. Skip

    Skip 1st gear

    Morjesta

    Olis maalaushalli tarjolla vuokrattavaksi.

    Tilasta löytyy kaikki tarpeellinen ruiskulla maalaamiseen.
    Tilat pidetään siistinä eikä tiloissa saa tehdä hiomisia ym. pölyäviä hommia.

    1pvä / 200€
    2pvä / 400€

    Tilan voi vuokrata myös pieniin fiksauksiin, jos itseltä löytyy työkalut.

    Lisätiedot ja muut kyselyt spostilla.

    pirkkanen.sami(@)gmail.com

    Sijaitsee Helsingissä Malmilla.
     
    Muokattu: 18.4.2020
  12. porakone

    porakone 3rd gear

    Tarttisin Kotkasta vähän puuhailu- ja säilytystilaa. Omaa tilaa sen verran että 1 keskikokonen henkilöauto voi majailla siinä ja sen lisäksi mukanani on jonkun verran työkaluja ja muuta roinaa 'laatikkotavarana'. Tuon lisäksi tarttisi olla pesumahdollisuus ja joku tilapäistila missä mahtuu silloin tällöin tunnin-pari siivoilemaan ja hipistelemään 6-metristä pakettiautoa.

    Olen kaikinpuolin omavarainen joten en tarttee keltään/tallilta mitään ja toivomus olisi että porukan keski-ikä olisi lähempänä eläkeikää kuin Volvojonnea.

    Jos nyt sattuisi niin että jollain olisi jotain tarjolla niin yhteyden saanee parhaiten sähköpostilla, porakone@hotmail.com
     
  13. TA/FCAartomaa

    TA/FCAartomaa 1st gear

    Moi, olisin kiinnostunut tallipaikasta. Pelkkä talvisäilytys. Timo A. 0400 800 417
     
  14. jariha

    jariha Double Gearhead

    Keravalla tarjolla paikka kimppatallista. 175€/kk + 1kk takuu. Sisältää lämmöt, sähköt,yms. Laita pikku kuvaelma rakennustarpeista, autosta ja itsestä osoitteeseen yv/ jari.harkonen@gmail.com jos on tarvetta tallipaikalle. 1.7 vapaa 1 paikka

    edit: toistaiseksi täynnä
     
    Muokattu: 29.7.2020
  15. TA/FCAartomaa

    TA/FCAartomaa 1st gear

    Moi, hukkasin aiemmat viestit. Olen kiinnostunut tallipaikasta Lohjalla.
     
  16. DD6

    DD6 Gearhead

    Haussa kimppatallipaikka pk-seudulta tälle -58:lle säilytystä ja vähintäänkin pienimuotoista huolto/parantelutoimintaa varten. Jos on mahdollisuus peltitöihin niin vielä parempi, muttei välttämättömyys. Etäisyys Espoosta max 45 min.

    EDIT: Paikka saatu.
     
    Muokattu: 20.7.2020
  17. vm-72

    vm-72 Gearhead

    --------
     
    Muokattu: 16.9.2021
  18. ilu100

    ilu100 Gearhead

    Moi! Ilu haluaa päästä rakentelemaan autoa loppuun ja Porvooseen! Olisikko nurkasta jollakin tilaa a-body Moparin verran? Ei isoja hommia, putkistot ja pieniä asennuksia. Auto nyt Loviisa, mikä jo matkana lievästi edestakas jarruna valmistumiselle.....
     
  19. 8Juba7

    8Juba7 3rd gear

    Moro, haussa olisi Pirkanmaalta hallipaikka c-body moparille. Lähinnä kasaus hommia.
     

Kerro tästä muillekin!