12th OSC Cruise 'N' Roll 29.8.2020

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 1320, 26.8.2020.

  1. 1320

    1320 Gearhead

    Old Street Cruisersin järjestämä perinteinen Cruise 'n' Roll on tänävuonna lauantaina 29.8.2020. Paikkana vanha tuttu, Vanha Kelo Jaalassa (Mauontie 1, Jaala).

    Jaalaan ajellaan letkassa Kouvolan rautatieaseman parkkikselta, josta letka lähtee klo 18:30.

    Bändeinä tänä vuonna Mr. Black & The 5000 Cadillacs, Boogie Mooses ja Crimson Twins.



    Itse täytyy ehdottomasti kurvata paikalle, täällä näkee aina hienoa kalustoa mitä ei välttämättä muuten kovin usein tule vastaan ja monta kertaa Kelolla on nähty näyttäviä burniksiakin. Voin suositella tapahtumaa muillekin, eli lauantaina autojen keulat kohti Kouvolaa.
     
    jariha tykkää tästä.
  2. Revival74

    Revival74 1st gear

    Voi kunpa pääsisi myös ja olisi kyytiä Helsingistä ja takaisin. Tulisin mielelläni. Jos jollain sattuu olemaan paikka autossa ja kyytiä tarjolla voi laittaa yv.
     
  3. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Vanha Kelo Jaala

    [​IMG] [​IMG]
     
  4. Fileeraus

    Fileeraus 3rd gear

    Muokattu: 31.8.2020
    three hundred ja Tunaman tykkäävät tästä.
  5. 1320

    1320 Gearhead

    Hyvin oli porukkaa Cruise 'n' Rollissa. Letkassa oli ihan mukavasti jo porukkaa, mutta kun saavuttiin Kelolle, niin piha oli jo ennestään täynnä kalustoa. Hienoja laitteita oli useita eli katseltavaa riitti. Pallokin paloi aika reippaasti, eli raittiin ilman myrkytystä ei tässä tapahtumassa saanut...:poff:

    Jokunen kuva pelipaikoilta... https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuv...isings/Kouvola/OSC+Cruise+'N'+Roll+29.8.2020/

    Burnisvideo.
     
    three hundred tykkää tästä.
  6. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Piti tulla mutta hitto venähti se mökilta lähtö ja flunssa päällä. Iski paha väsy... ja oisin ollu vasta 0.30 tms. kaikki lähtenny jo pois...
     

Kerro tästä muillekin!