Hot American Cars Show Lempäälä 5.9.2020

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 2.9.2020.

  1. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Lempääläläinen harrasteajoneuvokerho Vehicle Ry järjestää jo neljännen peräkkäisen Hot American Car Show:n Ideaparkin keskusaukiolla lauantaina 5.9.2020! Suurta suosiota nauttinut tapahtuma järjestetään koronaepidemian takia poikkeuksellisesti syyskuussa. Tapahtuma on maksuton ja avoinna kauppakeskuksen aukioloaikana.
    Näyttelyssä on mahdollista tutustua upeaan harrasteautokalustoon sekä nauttia elävästä musiikista pitkin päivää. Jenkkiautojen lisäksi Autoareenan puolella on mahdollisuus tutustua euroautoihin, sekä erinäisiin merkkikerhoihin.
    Pääesiintyjänä tapahtumassa esiintyy Mato Valtonen & Jore Marjaranta Band plays Rock'n'Roll. Esitys pitää sisällään Sliipparit-, Hurriganes- ja Leningrad Cowboys -materiaalia. Keikka alkaa klo 15.00 ja kestää noin tunnin. Lisäksi pääkeikan molemmin puolin soittaa Henry Kuronen pari trubakeikkaa. Pidämme tapahtuman yhteydessä myös romutori, jossa parkkiruudun varanneet voivat myydä teemaan sopivaa tavaraa.
    Romutorin tiedot löydät tämän tapahtumalinkin takaa: https://facebook.com/events/s/autoteemainen-rompetori-la-592/740931446482809/?ti=icl

    https://lempaala.ideapark.fi/tapahtumat/hot-american-cars/

    https://www.facebook.com/events/261271931864504
     
    malvasto ja Roberto tykkäävät tästä.
  2. malvasto

    malvasto 3rd gear

    Tuli oltua paikalla kavereiden kanssa 3 kolmen auton voimin, olisko kuvia kellään
     
  3. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Delivery1960, jarkko359, Jori85 ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  4. tapsah

    tapsah 2nd gear

    Ei näkynyt Maantie-:mad: Sputnikilla pistämässä vanhoja talvirenkaita tuusan nuuskaksi.
     

Kerro tästä muillekin!