metallin hohto teko nahkaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja 220seb, 24.9.2020.

  1. 220seb

    220seb 3rd gear

    saako suomesta sinistä keinaria mikä on sitä tyypillistä amerikkalaisissa olevaa metellin sävyä Tampreen suunnalla on kuulemma joki pulju mistä saa? Tieto tuli muovigum vehoilu materiaali firmasta joka on turussa. Tiedän että amerikassa on ainakin yksi iso toimija mutta erittäin epäluotettava toimitusten suhteen ja eivät vastaile sähköpostiin firman nimee en nyt just muista.
     
  2. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Varmaankin tarkoitat nahkatukku Leivonniemeä...tuli muutaman kerran oltua mukana hakemassa nahkoja joskus 20 vuotta sitten, kun kaverin vaimo suunitteli silloin erikoisia nahkatöitä.

    Leivonniemi ei vaan myynyt yksityiselle ainakaan silloin.

    Valinnan varaa oli ja juurikin metallin värisiä ja muita villejä kuoseja...itelläkin sen perua mm nahkaliivit musta python kuviota ja erikoinen nahkatakki, kaikki käsityönä tehtyjä.

    http://www.leivonniemi.com
     
  3. Väpsy

    Väpsy Gearhead

    Nokialla asustaa tarvike Friman https://www.kangastukku.net/. On tukkuliike ja mainostaa ettei vähittäismyyntiä, muuta olen itse joskus sieltä nahkaa silti ostanut/saanut ostettua. Kannattaa ainakin soittaa ja tiedustella.
     
  4. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  5. 220seb

    220seb 3rd gear

    soitin kyseisiin firmoihin ei ole kun tavallista keinaria myös lateco botim oy joka on perehtynyt nahkoihin ei ole suositteli amerikan mantereelta tilaamista.
     
  6. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Mulle tilattiin waldon sisustaan muinoin Saksasta keinonahka. HML:n ammattikoulussa oli opettaja joka hoiti homman. En tiedä onnistuuko nahan tilaus enää sitä kautta, mutta kysyähän saa. Voi olla että monet verhoomot voivat toimittaa materiaalia. Ja onhan Virossakin käsityön osaajia. Kylällä muutama jannu rakensi kimpassa LA:sta matkailuauton ja penkit verhoiltiin Virossa. Oli komeet nahkapenkit. Voin selvittää tarvittaessa mikä firma homman hoiti.
     
  7. Ace66

    Ace66 3rd gear

    Mikä tahansa verhoomo pystyy tuollaista hommaamaan,varsinkin autoverhoiluun erikoistuneet.
     
  8. 220seb

    220seb 3rd gear

    Miksi tilauttaa verhoomon kautta kun on itsekkin verhoilija? ja verhoomot tilaa sms autofabrigs firmasta usasta ja sieltä tulee mitä sattuu tai ei ollenkaan, tavallista keinonahkaa saa joka isommasta verhoilu tai huonekalu firmasta ja vaikka minkä sävyisenä, kyse on turkoosin sävyinen metallin kiiltävästä nahasta mitä on monessa 60 luvun amerikkalaisessa.
     
  9. Ace66

    Ace66 3rd gear

    No jos verhoilijan ominaisuudessa täytyy kysellä täällä mistä saa materiaaleja niin se kuulostaa hivenen erikoiselta.Itsekin kun tuollaisen ammattin omaa niin ensimmäisenä tulisi mieleen kääntyä toisen ammattilaisen puoleen joka olisi ehkä hieman paremmin kartalla amerikkalaisten autojen verhoilusta ja mistä ko.materiaalia saisi ja voisi kolleegaa opastaa...:rolleyes:
     
  10. 220seb

    220seb 3rd gear

    Niin onko sulla muita paikkoja kun jenkeissä sms firma ? Sanottakoon vielä että mulla ei ole mitään verhoilu firmaa, mutta ollut aikoinaan verhoomossa töissä vuosia sitten
     
  11. Ace66

    Ace66 3rd gear

    Niinkuin tuossa yllä mainitsin niin kysy nyt ensin ihan kotimaisilta toimijoilta jotka näitä kotteroita verhoilee...näitähän kyllä löytyy useita muitakin mutta mainitaan nyt vaikkapa pitkänlinjan toimijoista Design Eugen tai Verhoomo Prima.
    Vaihtoehtoisesti jos jossain alan lehdessä on esittelyssä auto jossa hakemaasi materiaalia on käytetty niin voihan sitä auton omistajaltakin kysyä mistä materiaali on hommattu tai missä teettetty.
     
  12. Weijari

    Weijari Gearhead

  13. Vellu71

    Vellu71 Gearhead

    64 olds penkit (sininen metallihohto) tekoeläimen nahkaa oli M. Riihiluomalla Elimäeltä.
    Myy kyllä pelkkää materiaaliakin.
    Puh.no voin lähettää privana tai katso googlesta.
     

Kerro tästä muillekin!