GMC savana/chevrolet express

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Morkkis, 17.6.2020.

  1. Morkkis

    Morkkis 3rd gear

    Moro. Onkos kellään kokemuksia 2003-2005 gmc savana/chevrolet expressistä? Itellä iski vähän autokuume ja tommosta mielis käyttöautoks. Miten kestävä mahtaa toi 5.3 moottori olla, kilometrejä noilla vuosilla on suurinpiirtein 300 000. Auto olis varmaan myös neliveto, onko tuossa jotain luistonestosysteemeitä vai onko nelivetojärjestelmä enemmänkin "mainoskikka" vai tekeekö sillä oikeesti jotain? Mihinkään maastoon ei tietty oo tarkotus mennä vaan mahdollisesti varautua tiellä isompaan lumeen (jos sitä ees tulee). Ei oo aiemmin noista kokemusta joten siksi kyselen (tyhmiä)..
     
    isalmela tykkää tästä.
  2. isalmela

    isalmela Gearhead

    Niukasti tuntuu keskustelua syntyvän. Onko sulla joku tietty yksilö jo tähtäimessä? Laitapa nettiauton linkki tuonne Nettiautosta bongattua topikkiin, sitä tuntuu tosi moni seuraavan. Siihen vaan saatesanat: mitä tämmöisestä kannattaisi tarkistaa tms.
     
  3. J.J.

    J.J. Gearhead

    Kyllä sillä koneella ajaa maailman tappiin jos vaan on ajallaan huollettu.
     
    isalmela tykkää tästä.
  4. impala1968

    impala1968 Gearhead

    2004 expressilla ajeltu jonkun aikaa, 3500;nen, on aika tiukka tuo alusta kaupungissa mutta moottoritiellä jo enemmänkin jämäkkä. Hyvä laite mun ajoon, vetää kärriä mukavasti (6.0) ja 8 hengen penkit niin mahtuu ryhmääkin mukaan.
    Jos nelikko on samaa perua kuin astroissa niin ei ehkä ole kaikkein paras kestäyydeltään.
     
  5. GBS

    GBS 2nd gear

  6. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Onkos tuollaisessa minkälaiset koukku painot?
     
  7. Bukero

    Bukero Gearhead

    ...taitaa olla pensakoneella taakanveto enempi sellaista "raahaamista".
     
  8. GBS

    GBS 2nd gear

    Ei oo merkattu niin eikös menis kokonaispainon mukaan.
    Tuossahan on kait aikas tehoton moottori kun vrt. niihin vähän uudempiin?
     
  9. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Juu niinhän se on ainakin on ollut.
     
  10. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Meillä on vastaava mutta 5,7 koneella, en mä sillä traileria autokuormalla lähtis välttämättä mielelläni vetämään mutta kyllä sillä mökkiremppakamat kärryssä ja rytmiryhmän siirtää mielellään.
     
  11. GBS

    GBS 2nd gear

    Taidan jättää. Jos ois tosiaan edes sil isommalla motilla niin oisin ostanut. 2500kg kun pitää muutaman kerran raahaa pitkin kisoja niin tarvis kyl olla mieleinen.
     

Kerro tästä muillekin!