Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. Anza

    Anza Gearhead

    Kojetaulussa vilkun merkkivalo kyllä vilkkuu tällä kaksinapaisellakin releellä
     
  2. Rytari

    Rytari Gearhead

    Juu, sitte kun niitä on kaksi niin ne kytketään rinnan vilkuille menevän kanssa
     
  3. mikke20

    mikke20 Gearhead

    jos ei kattovalot vieläkään sammu voi vika olla ominaisuus valokatkasian mittarivalojen kirkkauden säätö rullassa, sen ku ruuvvaa kirkkaalle ihan ääriasentoon ni menee pykälän yli ja sytyttää sisävalot. sammuu kun ruuvaa rullasta himmeemmälle.
     
  4. Jeep360

    Jeep360 2nd gear

    Lakkas -98 Suburbanissa pyyhkijät ja pissapoika toimimasta , onko noille muuta sulaketta , kuin tuolla kojelaudan kyljessä oleva? Onko ideoita viasta?
     
  5. JoRkKiS

    JoRkKiS Gearhead

    Viiksi itsessään ?

    Virtalukon puolelta kannattaa kanssa hieman katsoa niitä tehtaan kolvauksia yms. pystyvät kanssa kaikkea "jännää" aiheuttamaan.
    Omassa muistaakseni sytytti absi valoa ja puhallin ei toiminut ajoittain. Kolvaamalla ja parantelemalla liitokset ei ollut ongelmaa enää sen jälkeen. Toki ei liity pyyhkijöihin itseensä mitenkään, mutta kulkee ne virtalukon kautta jossain määrin niidenkin ohjaus.
     
  6. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    tarkasta pyyhkijän maadoitus
     
  7. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Toi "uudemman" mallin virtalukko on aika surkee teos. Juotoksiin koskeminen saattaa tuurilla auttaa hetkeksi, mutta ei poista ongelmaa.
     
  8. Kibola

    Kibola 1st gear

    Vaihdoin koko katkaisijan kerralla ja vilkkuviiksi vaihtui kanssa lähinnä sen takia kun hajoitti uuden releen ja muutenki toimi vähä miten sattuu toiminnot siinä
     
  9. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Suburbania alkaa taas saamaan dieselmoottorilla varustettuna.

     
  10. jake81

    jake81 Gearhead

    Noniin, täytyy vissiin uusia männäntappien helatkin tohon 6.5:seen niin onko suosituksia?? Rockiauto tarjoaa vaan enginetechiä ja se ei oikein vakuuta.
     
  11. Jeep360

    Jeep360 2nd gear

    Silverado -89 tomaatti lähtee käyntiin vaihde päällä , muutenkin keppi on aivan löysä . Onko tuolla joku säätö / lukitus jossain?
     
  12. Vottafok

    Vottafok 1st gear

    -94 k2500 pickup. Mahtaako ohjausimpukassa olla mitään kiristys/säätömahdollisuutta ohjauksen välykseen?
     
    Muokattu: 25.12.2020
  13. Mr Banner

    Mr Banner 2nd gear

    Kyllä sitä voi säätää,ootko katssonut onko apusimpukka väljä?
     
  14. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Rytmit kepille tulee lootan sisältä. Vipujen välykset sitten tekee hommasta hölpän, jos lootan rytmirulla on ehjä.
    Neutral safety switch on rattitolpan päällä ja kattelee kepin asentoa, ei lootan. Eli jos säätö on kovin sivussa tai vipuset sohlot, se ei toimi oikein.
     
  15. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Se simpukan säätö on sit osattava tehdä oikein, ja on millipeliä. Muuten tuhoot sen simpukan lopullisesti. Ylleensä siinä on hyvin vähän varaa, eikä juuri vaikuta.

    Pyöränkulmat ja just apusimpukka on yleisimmät temppuilijat. Varsinkaan isommilla maastokumeilla orkkis apusimpukka ei jaksa HD mallinakaan kun hetken ja sit taas hölppää. Seuraava versio apusimpukasta onkin sit jo kunnollinen, mutta se ei oo ihan bolt-on vanhempaan. Täällä kyllä jossain on mun raportti aiheesta, mutta siitä on vuosia, kun apusimpukkaan ei ole sen jälkeen tarvinnu koskea ku rasvauksessa...

    Editti: Näköjään -94 onkin jo se "uus" apusimpukka, eli se tuskin on syyllinen.
     
    Muokattu: 26.12.2020
    Mr Banner tykkää tästä.
  16. Vottafok

    Vottafok 1st gear


    Täytyy tuo simpukka jättää vielä vissiin rauhaan, en ole kyllä tuota apusimpukkaa nyt tarkistanu, mutta en kyllä jaksa siihen uskoa ku noin vuosi sitten vaihdettu.




    Mitenkäs toiseen vikaan. Kyseisessä autossa 6.5td 4L80e lootalla.
    Kylmänä ei ole kuin 1-2-3 vaihteet, noin 6-10 minuutin käytön jälkeen syttyy SES valo ja sen jälkeen toimii 4.s vaihde ja laatikko lukittuu.

    Kaikki solenoidit ja johtosarjat vaihdettu laatikkoon kun oli alunperin muutakin häikkää.

    Vikakoodeista antaa 15 ja 49.
    Ettö voiko se olla kaasunasento anturissa vika? muita oireita ei siihen suuntaan ole.
    Tarkoitus olisi tilata nyt tuon ect anturi ja Tps anturi viikonloppuna, mutta jos joltakin varmempaa tietoa löytyis niin olis hyvä
     
    Muokattu: 26.12.2020
  17. Tomppa_H82

    Tomppa_H82 1st gear

    No niin Hellurei ja hellät tunteet vain kaikille. Tulipa taas vuosikausien jälkeen meillekin GeneralMistake tuote taloon, tällä kerta 6.5td subbe. Cruise ei pelaa, vieläköhän näissä samallalailla pelaa tuo ohjaus kuin niissä kasikytlukulaisissa vaneissa ja blzereissa? Ainakin viiksi on semmonen tökkää paina vedä ja nauti kyydistä malli, eli kaikki toiminnot valoista ja pyyhkijöistä lähtien on siinä samassa.
     
  18. Mr Banner

    Mr Banner 2nd gear

    Samanlainen on.
     
  19. Tomppa_H82

    Tomppa_H82 1st gear

    no sithän tää meijän yhteiselon alkuhikka on aika mitätön jos ei sieltä se matoruuvi tai almskelmoottori oo kärähtäny. Tosin yleensä se ees yrittää toimia jos sähköistä ei oo kaikki elämä kaikonnut. Helppoa kirjottaa kun 2 saksanseisojaa pitää rällikilpailua sohvalla
     
  20. Tomppa_H82

    Tomppa_H82 1st gear

    Niin ja kiitoksia
     

Kerro tästä muillekin!