Nyt meni vojakkerista laatikko?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja manun, 9.12.2020.

  1. manun

    manun Gearhead

    Kaverilla - 08 vojakkeri vm diesel 2.8crd ja minun tietojen mukaan 6 vaihteinen automaatti. Laatikko ei temppuilu aikaisemmin ja nyt yhen äkin hävis kaikki vaihteet. Peen ottaa päälle ja vapaan. Vikakoodeja ei anna. Auttakaa.
     
  2. stinnes

    stinnes 3rd gear

    Joskus oli bensakoneinen, siitä meni turbiinista boorit kertalaakista.
     
  3. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Onko varmasti luettu vikakoodeja laatikon modulista?? Vai vain moottorinohjaimesta??

    Joo, siinä vois olla tuo 62TE-laatikko jos on oikeasti 6 vaihteinen...

    Tuommoinen tieto löytyi varaosaohjelmasta:
    3. All 62TE equipped vehicles. If vehicle won’t move and has noise/leaking from transmission bell housing area, check transmission pump bushing. If pump bushing is scored or damaged and the dowel pin alignment holes are ok, replace the pump assembly as opposed to complete transmission.
    4. All 62TE equipped vehicles. If vehicle is jerking/slipping with MIL code(s) P0740 or P2764, check TCC Solenoid operation. If TCC Solenoid is ok, the codes are indicative of a torque converter failure. Replace the torque converter.
     
  4. manun

    manun Gearhead

    Kyllläkaitse sano lukeneensa, on muistaakseni autocomi. Ei hirveen hyvä tuo kielipää mutta lähipäivinä laatikko otetaan irti niin katotaan näkyykö mitään ulkoisia merkkejä.
     

Kerro tästä muillekin!