Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. esmi

    esmi Gearhead

    Sen takia tulikin mieleen, että tuskin Markus on Fordin lisäksi hommannut Polarankin, ja kun Antsa näkyy yhdessä kuvassa.
     
    kad_boost tykkää tästä.
  2. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Tori.fi:ssä on Datsun Finn 1200 -73 Alajärvellä. Siisti vähän ajetun näköinen auto. Mutta ei kyllä jaksa ymmärtää pyyntiä, joka on 9900...o_O
     
    malvasto tykkää tästä.
  3. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    No on sille kovalle hinnalle jotain perusteita. Museorekisterissä ja ajettu vaan 78000.
    Ite en maksaisi, mutta en epäile, etteikö joku tuommosta arvostava voisi maksaa ainakin lähelle tuon. https://www.tori.fi/etela-pohjanmaa/DATSUN_FINN_1_2_77263005.htm?ca=18&w=3

    Myynnissä on paljon kovilla hinnoilla vehkeitä, joilla ei ole mitään perusteita kovalle hinnalle.
     
    Stang_81 ja malvasto tykkäävät tästä.
  4. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Veikkaan että ajomäärästä ei löydy pitäviä todisteita ( tietäen kyseisen myyjän ). Itse myin 10 vuotta sitten oikeasti 65000 km ajetun, maalausta lukuunottamatta alkuperäiskuntoisen -64 Bluebirdin 3300 eurolla. Ja pidän tuommosta Finniä aika lailla halvempana kuin semmoista luupäätä.
     
    Muokattu: 10.12.2020
    viikinki75 tykkää tästä.
  5. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Juu tottakai, mutta siitä on yli 10 vuotta, ja sun auto ei ilmeisesti ollut museorekisterissä?
     
  6. malvasto

    malvasto 3rd gear

    Jos nää maksaa 6000e niin ihan oikea hinta datsunille:p
     
    Charger´69 tykkää tästä.
  7. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Ihan varmaan oli ja on edelleen museorekisterissä ja hienossa kunnossa. Mutta jos ajattelisin sen ko laitteen hintaa tänä päivänä, niin ei kai sekään olisi paljon yli viiden tontun auto...?! Joo, Austin Allegrokin on harvinainen, tai Vauxhal Viva, mutta kuka haluaa maksaa niistä kolmea tonnia enempää?
     
    viikinki75 tykkää tästä.
  8. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    No, noihan nyt on ihan unennäköä!
     
  9. malvasto

    malvasto 3rd gear

    Juurikin näin. Ei voi kun ihmetellä näitä hintapyyntöjä
     
  10. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Vaikee sanoa tosta Datsunista tota hinta pyyntöä. Mikä on muu tarjonta, kunto vs muut yms... Hinta voi olla ihan ok tai sit ei. Vaatis tutkimusta. Mutta ei noita paljoa ole jäljellä.
     
  11. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Ok. Viestistäsi ei käynyt ilmi, että omasikin oli museorekisterissä. Myin mäkin muutama vuosi sitten museorekisteröidyn Cadillacin reiluun viiteen tonniin.
    On kuitenkin vähän eri luokan vehje, kun tollanen Datsuni.

    Niin kun aiemmin sanoin, MÄ en maksaisi tuollaista hintaa, mut noilla on harrastajansa, jotka saattaisi kovia hintoja maksaakin. Ei ehkä ihan tuota, mutta isoa rahaa kuitenkin.
     
    Muokattu: 11.12.2020
  12. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Olisin 90-luvulla saanut tollasen Datsun Cherry coupen ihan kahvirahoilla, mut en huolinut, kun ei ollut kiinnostusta tommoseen. Ja toiseksi, silloin auton omistaja joutui maksamaan veron vuoden alussa jokaisesta omistamastaan autosta (rekisterissä olevista).

    [​IMG]

    Nykyään on niin paljon helpompaa omistaa useampia autoja, kun aikoinaan. Oli mulla silloinkin vähintään pari autoa, mutta vuodenvaihteessa pätkähti jokaisesta vero.

    Ennen vuodenvaihdetta olisi saanut leimassa olevia autoja ihan ilmaiseksikin.

    Edit. Nyt pätkähti päähän, että jossain vaiheessa oli ne tuulilasiin liimattavat verotarrat. Oliko sitä enne vai jälkeen, kun joutui joka tapauksessa maksamaan veron?
     
    Muokattu: 11.12.2020
  13. guru

    guru Gearhead

    joskus 97? tuli verolaput sitä ennen iiro tarra 94-96?
     
  14. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Se verotarran liima liukeni hyvin lasoliin. Sitten nopeasti siirsi sen märkänä toiseen valmiiksi puhdistettuun tuulilasiin. Siihen se kuivi ja pysyi kuin paska junttilan tuvan seinässä. Siitä sen pystyi vielä siirtämään ainakin kerran. Harmi että siirtyivät niistä pois. Muistelisin että ajaa ei saanut ilman mutta kukaan ei pakottanut r-kioskilta sitä hakemaankaan. Jotkut ajo ilman mutta autokatsastuksessa päähuomio siirtyi siihen onko tarra lasissa vai ei ja miltä vuodelta. Virosta kuulu saavan väärennettyjä halavalla vaan en koskaan nähny sellaisia.
     
  15. julmajari

    julmajari Gearhead

    Mulla oli liimattu toi tarra semmoseen kontaktimuovin palaan, pysty siirtää aika helposti, toivottavasti rikos on vanhentunut, tarra vm 95 on edelleen mun bel airin tuulilasissa.
     
  16. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Ainakin vielä 2019 näytti entisen yleisliittolaisen hyötyajoneuvoni tuulilasin alakulmassa nokottaneen kolme tarraa viime vuosituhannelta.

    [​IMG]
     
  17. julmajari

    julmajari Gearhead

    Mul on toi sama 500 mk 1995 :)
     
  18. aircool

    aircool 3rd gear

    Mulla oli aikoinaan chevyssä samanlainen tarrakollaasi. Katsastajan mielestä vanhat veromerkit ois pitäny poistaa. Sanoin sille että on sen verran kalliita tarroja, että antaa olla siinä vaan. Asiasta ei enää keskusteltu.
     
    deeäxä, esmi, Lemmu ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  19. -tl-

    -tl- Gearhead

  20. malvasto

    malvasto 3rd gear

    Kyl muuten kiukutti 90 luvulla persaukisena amispoikana noita verotarroja ostella johonkin tonnin taunukseen
     
    deeäxä ja viikinki75 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!