Kansi entinen??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja juuv8, 1.1.2021.

  1. juuv8

    juuv8 1st gear

  2. Pikuppeilija

    Pikuppeilija 3rd gear

    Ei ole entinen kansi. Jos halkeamat etukammiossa pelottaa niin sen voi vaihtaa ehjään.
     
  3. juuv8

    juuv8 1st gear

    Mistä tuo johtuu? Turbon puolen kannessa oli kaikissa tuollaiset halkeamat, mutta kuskin puolella vain yhdessä tai kahdessa. Mitä tarkoittaa " Jos halkeamat etukammiossa pelottaa niin sen voi vaihtaa ehjään." Kansi vaihtaa ehjään vai?
     
  4. Jouni_K

    Jouni_K Gearhead

    Halkeamat on etukammiossa, ja sen saa irti kannesta, ei tarvi vaihtaa noiden halkeamien takia koko kantta siis.
     
  5. juuv8

    juuv8 1st gear

    Okei, kiitos tiedosta. Onko noissa kansissa jokin heikko paikka mistä halkeaa? Kaks vuotta sitten vaihdoin molemmat tiivisteet ja nyt alkoi taas syödä nestettä. Venttiilikopan avattua oli sylinterikannen päällä nestettä, vihreää nestettä. Mistä se voi sinne päästä?? Tein ennen irroitusta painetestiä vesitilaan, eikä mistään nestettä valunut ulos. Voiko painetestissä mennä kannen (oletetusta) halkeamasta nestettä öljytilaan? Kannentiivisteet näyttivät hyviltä, tai ainakin paremmilta kuin kaksi vuotta sitten, silloin näki mistä tiiviste oli lauennut.
     

Kerro tästä muillekin!