Dodge Monaco '70 4 d HT ja '71 2 d HT

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mokaman, 11.4.2010.

  1. NY4dHT

    NY4dHT 3rd gear

    Aivan mahtavaa dataa. Mistä olet kaivanut? Kiitos! Vielä kun olisi värikoodit tms väritieto. Olivatko kaikki sedanit mustia, esimerkiksi? Sehän tiedetään, että sekä 2d että farkku olivat valkoisia.

    Vielä kun joku keräisi samanlaisen listan ’69-’71 Suomi-Chryslereistä...
     
  2. hantta

    hantta Double Gearhead

    Turkulaisella Auto- Virta- liikkeellä oli -80 luvun puolivälin tienoilla hieno- 72? 4 d ht, jonka joku idioottiporukka osti, jätti maksamatta, ja kun auto haettiin, oli saanut laikkakonetta ja kirvestä, mm. keskelle konepeltiä osunut kirves läpi saakka, ovessa päänkokoinen aukko laikkarilla veisteltynä jne., mutta kkyllä siitä seppä loihti komean kulkineen viellä;)
     
  3. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Olivatko nuo idiootit turkulaisia ?
     
  4. hantta

    hantta Double Gearhead

    En muista, asiasta lähes 40 vuotta. Kuskinoveen tehty reikä laikkakoneella mm. saranoiden kohdalle, en tiedä miksi.
     

Kerro tästä muillekin!