(Vapaaehtoinen) avustus FHRA:lle ('FHRA: Covid-19 Burnout')?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Rami_Vaan, 22.4.2021.

  1. Rami_Vaan

    Rami_Vaan 2nd gear

    Moi,

    Olen tässä vähän aikaa miettinyt sitä miten tällainen rivi fani voisi auttaa FHRA:ta alkukauden 2021 kisojen rahoituksen järjestämisessä (esim. Liimojen, ja muiden juttujen ostoon).

    - Semmoinen ajatus tuli mieleen, että olisiko mahdollista järjestää jokin ylimääräinen ja vapaaehtoinen maksu samaan tyyliin kuin tehtiin sen FHRA:n tilojen palon yhteydessä.

    - Esim. Olisi mahdollista luoda joku vapaaehtoinen 'lisä'maksumahdollisuus (esim. 20 - 30/50 €) jota vastaan voisi käydä - niin halutessaan - hakemassa [vastikkeellisuus sen vuoksi, että verottaja ei puutu asiaan] esim. kisojen aikana FHRA Shopista (maksutositetta näyttämällä) jonkin erikoistekstillä varustetun 'Limited Edition' T-paidan tms. / tarran (tekstinä jotain, esim. 'FHRA: 2021 season Covid-19 Burnout support member', tms ... Jonkun muun kannattaa keksiä parempi teksti).

    - Tällainen voisi auttaa näin keväällä FHRA:ta vaikean rahoitustilanteen yli.

    Ainakin minä itse voisin olla kiinnostunut tällaisesta mahdollisuudesta (muistaakseni osallistuin silloin keväällä 2010 siihen tulipaloon liittyvään juttuun).

    - Tietysti muistakaa myös maksaa 2021 jäsenmaksut ja / tai liittyä jäseneksi (jos ette ole jo)... Jokainen euro auttanee asiaa... jotta meille rakas laji pysyy pystyssä ja selviää tästä(kin) vaikeasta Covid-19 vuodesta.

    Any takers and comments from FHRA side?

    My 2 cents.

    Rami
     
    Muokattu: 23.4.2021
    gremlin ja jpalvima tykkäävät tästä.
  2. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Myyrä-tarran sijaan fyyratarra.
     
  3. pile

    pile Gearhead

    Ehdottomasti ollaan mukana jos fhran toimesta tälläinen järjestyy.
     
  4. Keme

    Keme Gearhead

    Senkun vaan menee fhra sivuille ja tilaa. Tosin toi nettikauppa näytti jotenkin niin sysipaskalta, et siellä oli vain jotain muovista jäsenkorttia myynnissä :D

    [​IMG]
     
    kerkko tykkää tästä.
  5. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    otan osaa jos tälläinen laitetaan pystyyn
     
  6. Rami_Vaan

    Rami_Vaan 2nd gear

    Jotenkin kaipaan jotain spesiaalimpaa juttua ... Että voisi tuntea tehneensä 'hyvää' juuri tiettyä asiaa varten... Sen vuoksi tuo Special edition ehdotus...
     
    Muokattu: 23.4.2021
    pile ja Araldite73 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!