Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    (NFB-98) Lappeenranta 09.04.2021

    [​IMG] [​IMG]
     
  2. bathory

    bathory Gearhead

    Periaatteessa vähän ohi aiheen, mutta vain vähän :)
    Kävin katsomassa yhtä 1983 buick electra stw:tä.
    Auton ongelmat olivat, että pakoputkesta puuttui keskipöntön jälkeen kaikki. Näissä ilmeisesti alunperin putki tullut kyljestä. Saako niin laittaa nykyään. Ja mietin muutenkin, että jos pakosarjalta tuohon kohtaan on ok kaikki, niin kuinka motonetin bolt-on osilla ja helposti tuo korjattavissa.

    Vakavempi, tai itselle ainakin haasteellisempi homma oli seisontajarru. Jarru piti kun sit painoi jalalla, mutta se ei jäänyt alas. Mikäköhän tällaisen aiheuttaa? Sen verran ehdin tsekata, että vapautusvipu näytti toimivan normaalisti.
     
  3. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    https://www.overdrive.fi/v8-market/parts-for-sale/427165dd12f93aadcc3824a42f6e47fb/
     
  4. bathory

    bathory Gearhead

  5. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Se käsijarru varmaan oikenee mekanismit ja vaijerit putsaamalla/öljyämällä.
     
  6. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    (CRS-25) Lappeenranta 09.08.2014

    [​IMG]
     
    Muokattu: 24.4.2021
    leivonharri tykkää tästä.
  7. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Onpa seksikkään ruskee buick! Ja vielä tolleen aistikkaasti taskuparkkeeraten poikittain! Kuski tietää, missä peräylitys on eikä kattoverhoilu roiku silmillä!

    "Triple B; Big Brown and BOORING"

    Buick: Big, ugly, indestructible car killer
     
  8. bathory

    bathory Gearhead

    No mutta mikä mekanismi sen pedaalin lukitsee?
     
  9. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Juu näin on suunnilleen alunperin tullu pakoputki ja saa laittaa nykyään, mä ite laittanu vielä molemmin puolin tuosta alkuperäsestä kohdasta.
    https://i.ytimg.com/vi/k5xEqylG38g/hqdefault.jpg
     
  10. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    Hohhoijaa. Tullu taas vähän laiteltua farmia. Tankki piti käyttää pois ku oli putket mätiny sieltäki, meinasin alkaa hitsaamaan niin nosturille ajaessa bensaa valu solkenaan. Tuli sitten hinkattua tankki puhtaaksi ja ruostesuojattua kunnolla. Ihmettelinki ku oli tankko hyvässä kunnossa mutta saulik oliki sen vaihtanu joskus. Viikonloppuna tuli hitsattua lattia uusiksi. peltiä meni noin puoli neliötä, oliki lahompi mitä kuvittelin ku joutu korjaamaan osittain kardaani tunneliaki. Samalla purin kojarin pois ja revin kaikki turhaksi jääneet moottorin ohjaus piuhat pois ku tuo 69 mallin olds 350 niitä tarvi. Hokasin samalla ku vettä sato että lämppärin lootan joutuu käyttämään pois, ku vuotaa vettä tiivisteistä. Sempä takia pelkääjän lattia oliki rösteessä ku vesi maannu vuosia maton alla. Että tämmöstä, jos tuon sais kesäkuuhun mennesä leimakuntoon. Ja samalla kunnostus jatkuu mihin viis vuotta sitten jäi ku oli hoppu saaha auto käyttöön ku ei ollu muutakaan sillon, niin jäi suuremmat rampat tehtyä
     
  11. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Jos sulla on kojelauta osissa, niin ota samalla kuva Bathorylle seisontajarrun polkimen mekanismista, ehk siitä voi kuvitella, mikä palikka siellä on vinossa.
     
  12. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    Sieltä saattaa olla se hammas vipu hajalla. Pittääpä kattoa verstaalta tänään jos löytäis ihan irrallaan olevan polkimen ja joutais ottamaan kuvan
     
    bathory ja leivonharri tykkäävät tästä.
  13. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    (???-???) Länsi-Uusimaa 19.09.2015

    [​IMG]
     
  14. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    (???-???) Länsi-Uusimaa 19.09.2015

    [​IMG]
     
  15. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    (NMN-32) Länsi-Uusimaa 17.09.2016

    [​IMG]
     
  16. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    (JJU-6) Lappeenranta 14.08.2018

    [​IMG]
     
  17. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    (NG-922) Lappeenranta 31.05.2021

    [​IMG]
     
  18. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Noniin se ois vaimon kauppakassiin toinen takapyöräkotelo ja runkoaisa sieltä taka-alatukivarren seudulta hitsattu leimakuntoon. Näyttää että samaa herkkua on rungossa luvassa myös toiselle puolelle ennen pitkää. Kai ne paikat alkaa sillä lahoamaan kun porukka painaa tunkilla sen rungon sieltä läjään. Bensaputkia aloin siirtämään pois tieltä niin ne murtui kahdesta kohtaa poikki, nyt on pumpulta tankille mallia ruostumaton (=kumiletku).
     
  19. fennia

    fennia Gearhead

    Kaikille niille vinkiksi ketkä tuskailevat gm farmarinsa repalaisen takalasin tiivisteen kanssa, niin etrasta löytyy juuri sopivaa muotonauhaa, josta perustaitoinen askartelia saa ihan siistin uuden tiivisteen rakenneltua.
     
    leivonharri tykkää tästä.
  20. fennia

    fennia Gearhead

    Näitä ei käsittääkseni uusia edes saa...
     
    maverick999 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!