Corvette c4 -90 ei starttaa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja yaris, 2.5.2021.

  1. yaris

    yaris Gearhead

    Tuli tässä mieleen että tuleekohan tuolle ecu:lle edes virtaa. Pitäis löytää kytkentäkaavio jostain että näkis mihin pieniin pitäis tulla sähkö ja maa. Onko kellään tietoa tästä, ja kyseessä 4 töpselinen ecu?
     
  2. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    Tuohon omaan ongelmaan eli käynnistyksen estoon,Yleiselektroniikka niminen firma,tänään soitin ja tilasin vähimmäismäärän (5 kpl,a 50 senttiä) 11,8 kilo-ohmin vastusta ja hyllystä löytyi,UPS toimittaa jopa huomiseksi ne duuniin. Voi olla avartava duuni käyttää 15 minuuttia asiakkaalle joka tilaa tavaraa melkein kolmella eurolla:D
    Mutta loistava palvelu.
     
  3. yaris

    yaris Gearhead

    Nyt sain luettua vikakoodit, ja 46 näytti olevan. Vats error, eli ajonesto päällä.
    Ja sitähän ei näköjään saa pois mitenkään. Mistä se tuo ecm tunnistaa sen avaimen vastuksen? Onkohan se"lastussa" vai siellä jossain ecm:n syövereissä.? Jos Vaihdan koko ecm:n tunnistaako se avaimen oikeen?
    Huonolta kyllä näyttää, omat konstit lopussa. Tietty koura auto on yks ratkaisu, mutta pitää se jättää vielä pitkään harkintaan.
     
  4. Vaari1960

    Vaari1960 1st gear

    Sielähän on oma boksi ajonestolle,ja jos boksi saa oikeaa tietoa se lähettää eculle luvan toimia,,voihan virtalukon johto olla poikki,
    käkkylässä vika boksissa,ebaysta ohitus sittiäinen jo toimii, youtubesta löytyy kyllä kohtalo tovereita,,.
     
  5. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    Onko avaimessa sellainen näkyvä siru? Jos on niin mittaa sen vastus ja lue ylempänä oleva kommenttini. Odottelen omia vielä.
     
  6. yaris

    yaris Gearhead

    Kyllä on näkyvä siru joka mitattu. Vastaava vastus haettu kaupasta ja laitettu johtojen väliin kojelaudan alle. Ei vaikutusta.
     
  7. yaris

    yaris Gearhead

    Selvishän se tämäkin ongelma vihdoin.
    www.scotthansen.net toimitti uuden "lasten" Ecuun mistä VATS eli ajoneuvo poistettu. Ja startin releen ohituksen jälkeen lähti pyörimään normaalisti. Ei tarvikkaan koura autoa tilata hakemaa pois :)
    Kiitos kaikille asiaa pohtineille.
     
    Swinger71, hantta ja repas-90 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!