Kotisivuja, uusia ja päivitettyjä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Tea, 27.5.2007.

  1. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Ei voi kuin ihailla Auliksen tekemistä ja ennenkaikkea työnjälkeä.
     
  2. Kiitos, mutta ei se ole mitään show tasoa. Ne show/näyttelyautot on erikseen.
    Kunhan on siistiä niin ok. Käyttöä, aikaa ja katsomista jos kestää niin se on kriteeri.
    ja se että ei ole samanlainen mitä on maailmalla.

    Juuri ruiskutin vanteet ja maskin. Perkele kun tahtoo puolien väliin tulla norjan maisemia.
    Ei millään viitsi tehdä niin jäykkään ruiskutusvalmista että ei valuisi yhtään, kun sitten se muu pinta on sitten mallia "dacia/kia".

    A
     
  3. Nyt on kuvat tähän päivään saakka.
    Lisää sitten kun etenee.

    www.auliz.fi


    ah
     
  4. lisää kuvia kolme viimeisintä viikkoa. Ei edisty ei.... liikaa hommia muille niin 1941 lincoln taka-akseliremonttia kuin muitakin 1-2päivän mittaisia hommia. No, jos olisi kaikki maalissa seuraavan viikon aikana ja voisi alkaa pistämään nippuun.

    Tiedän, supo siellä ainakin kiroaa kuinka joku tekee itsestään numeron ja mainostaa itseään, mutta ehkä näille kuville kuitenkin on katsojia ja ehkä niistä joku saa jotain irti myös Savossa.
    Ja tiedän että pitäs saada pellin kutistamista/venyttämistä osaava peltiseppä, koneistaja, moottorin ja koko auton rakentaja tontille, mutta kun ei ole kukaan tullut ilmoittautumaan.....joten itse pitää tehdä, tosin vihellelen.

    www.auliz.fi


    Aulis
     
  5. Inlinee tykkää tästä.
  6. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Mikäs tuon Airstreamin tarina on? Ei taia olla enää sinulla?
     
  7. Valitettavasti ei ole ollut pitkään aikaan.

    32jalkainen (1972) jossain HKI alueella
    14jalkainen (1964) jossain Etelä-Ruotsissa.
     
    Inlinee tykkää tästä.
  8. Toukokuun pari ekaa viikkoa lisätty Roadster P-51 kohtaan.

    www.auliz.fi

    ah
     
  9. Juupes

    Juupes 1st gear

    Komiaa tekemistä , hienoa et joku vielä osaa muutakin ku näpelöidä tietokonetta
     
  10. -71 MoPar

    -71 MoPar Gearhead

    Niin vähiin käy tekijät ennen kuin loppuu. Onneks Auliksella näyttää olevan jälkikasvua jatkamaan isän jäljillä.
    Tekemisen meininkiä ja vielä jaksaa ne kuvata.
     
  11. Kiitos Herroille.
    Kunhan on jotain tekemistä ettei tarvi roikkua liikaa keltaisten lehtien sivuilla päivisin... ja kun ei ole facessa, twitterissä ja muissa jutuissa niin vähän sieltä jää aikaa värkkäämiseen. Joku sanoi että jään kuulemma paljosta paitsi kun en ole sos.mediassa, niin se varmaan sitten on. Ne jotka siellä roikkuu, jää taas paljosta paitsi tallihommissa....

    Pääasia on se että on viihtyisä talli ja omalla pihalla ettei tarvi kuin kävellä muutama askel pihalla ja on pelipaikoilla. Voi tehdä aamun ja päivän mittaan semmosia 10min - 30min jaksoja kymmenen, kaksikymmentä... Huomenna aamulla jatkamaan kun tuo crew chief nukkuu kuitenkin 9.00 - 10.00. Siinä kerkiää 3-4tuntia tehdä jotain järkevää.
    Tänään sain tulille eka kertaa. Hyvin jytäjää ahdinmosa ja putket antaa hyvän metelin, sähköt toimii takapäässä, koetaulussa, tasavirtalaturit ja säätimet jne toimii. Jos aamulla saisi juotettua ajovalojen ja etuvilkkujen johdot. Sitten lähdemme katsomaan nostalgia TT pyöriä jurvaan ja noudamme samalla Harman&Collins magneton puolan joka ollut magnetomiehellä käämityksillä.

    Aulis

    Toivottavasti Oskar ei innostu koskaan näistä romuista... tai mistä sen tietää kun ei liikaa yritä painostaa niin ei ainakaan kyllästy. Soittaa ainakin Fender sähkökepillä musiikkiopistolla. Musiikki ja rodit pelasti taas yhden nuoren miehen urheilulta
     
    Rollercam ja Rannis tykkäävät tästä.
  12. kuvia lisätty ja lisään lisää illalla, aamulla.
    Ehkä jotain junttienglantia väliin

    -P-51 roadster
    -GS
    -PU 1936

    www.auliz.fi
     

Kerro tästä muillekin!