Vauxhall Ventora-70 3.3 apuja kaivataan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Markkuk21, 7.6.2021.

  1. Markkuk21

    Markkuk21 1st gear

    Hei. Omistan Vauxhall Ventora-70 3.3 suorakutoskone. Ja sellainen ongelma etten tahdo löytää mistään uutta starttimoottoria onko kenelläkään mitään tietoa mistä löytäisin uuden startin ?
     
  2. PAPH

    PAPH Gearhead

  3. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Jos on vaikea löytää starttia niin mitäs jos kattos mikä siinä omassa on vikana? Sikäli mikäli sellainen on.
     
  4. dart -66

    dart -66 Gearhead

  5. Vermilion

    Vermilion Gearhead

  6. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Ei, niille lähinnä naureskellaan nykyään että korjaako joku niitä vielä ja kun kiltit kiinalaiset työntää uustuotantona halpaa paskaa markkinoille. Sekin autosähkökorjaus käsityön taito alkaa hävitä kun ei ole tekijöitä. Ei kaupallisia eikä harrastajia. Testipenkkejä laitteille ei ole kohta missään kun myyvät tarpeettomina tai romuttavat. No kun Pentti-setä opetti yli kolkyönt vuotta sitten autosähköverstaalla miten niitä korjataan niin olen taitoa pitänyt yllä omissa vehkeissä vaikka muita naurattaakin.

    Ai niin, dart-66 linkin mukaan lucaksen numerolla siinä on sama solkku kuin massey-fergusonissa. Että saattaa muitakin hilua löytyä kohtuuhintaan läheltäkin riippuen viasta. Sumbeam impin starttiinkin osat löyty massikan numeroilla halavalla.
     
    juko7, Gary Grand ja cdv70 tykkäävät tästä.
  7. hantta

    hantta Double Gearhead

    Veikkaisin, että alottajalle kelpaisi sellainenkin ;)
     
  8. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Jos aloittajalla on viallinen startti, niin Lahden Autosähköstä 03 7827104 kysyä mitä sille olisi tehtävissä.
     
  9. Hukka86

    Hukka86 2nd gear

  10. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Eipä ole aloittajasta vielä kuulunut.. Onko vanhaa starttia olemassakaan, vai eikö vain toimi, vai olisko vika jopa jossain muualla..o_O
     

Kerro tästä muillekin!