Big Wheels - The Cruising Parade 18.7.2020

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja BigWheelsEvents, 3.7.2020.

  1. dean66

    dean66 Gearhead

    Olikohan siellä kukaan kameran kanssa heilumassa? Tämä nykymaailma kun on mennyt niin ihmeelliseksi, ettei tahdo kuvalinkkejä löytää mistään... Olisi kiva tirkistellä..
     
  2. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Tiktokissa oli joku kuminpolttovideo :D :D Ymmärrän Tiktokista sen verran että alas pyyhkäsyllä tulee uusi video... :D:D:D
     
  3. dean66

    dean66 Gearhead

    Tietty. Tätä just tarkotin! Ne pirulaiset on just jossain semmosissa palveleuissa, että pitää puhelinta sormella runkata joka suuntaan. Pah.
     
    Larry tykkää tästä.
  4. Malossi

    Malossi 2nd gear

    Facebookissa, Big Wheels järjestäjän sivuilla on ainakin jo jotain kuvia ja kuvalinkkejä. Lisää taitaa tulla kokoajan.
     
  5. stangrider

    stangrider Gearhead

     
    SPORT TRUCK, TN ja esmi tykkäävät tästä.
  6. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Oliko se edelliskertojen idiootti esiintymässä?kuminpolttoa?
     
  7. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Mikä tossa kuminpoltossa on niin karmeeta? Minusta se on ok, jos se tapahtuu suht turvallisesti. Ei ketään edessä. Eikä takana, ettei ole kiviä yms takana olevan tuulilasissa. Jalankulkijat yms ovat myös turvassa, eli ei vedetä power burniksia vain kaasulla ja loppunopeus on 150kmh, vaan jarrua vasten paikallaan josta höllätään nätistin rullaten eteenpäin.
    Laillista? No ei ole, mutta kuinka moni voi katsoa omaa autoaan ja todeta että se on täysin laillinen? Renkaat, valot, päästöt yms... niinpä.
    Tosin sit pussihousut on erikseen.
     
  8. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    No oisko just se et se yks idiootti polttaa letkassa nakkia. Justihinsa ääneen ihmetteli kun jossain toisaala joku oli sitä käyny vähä ojentamassa jonoajelusta, piti ihme tiukkiksena tätä ojentajaa..
     
  9. Topsa-

    Topsa- 1st gear

    Hankaloittaa järjestäjien mahiksia järkätä tulevaisuuden tapahtumia kun sovitaan että mennään tieliikennelain mukaan?
     
    G20, pe-le, Inlinee ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. Malossi

    Malossi 2nd gear

    Joku siinä letkassa tälläkin kertaa laittoi renkaat sauhuumaan... Vauhtiputka tais lukea auton kyljessä.
    En osaa sanoa tarkemmin että mikä auto oli kyseessä mutta savupilvi näkyi kyllä pitkälle :rolleyes:
     
    Muokattu: 19.7.2021
  11. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Mukava tapahtuma kyllä oli. Paitsi että oli siellä letkassa taas yks apina belvederellä polttamas rengasta. Ei siin mitä renkaan poltto on ihan jees mut takana oli aika vittuuntuneen näköstä porukkaa ja empä itekkään vierestä ajaen nauttinu savusta saati kyytiläiset. Vaikeuttaa kummasti varmasti joka kerta järjestää tollasta kun pelleillään. Oli lähellä että en menny illalla juttelemaan kaverille mut hillihin itteni vielä tämän kerran...
     
  12. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Olisitko mennyt juttelemaan vai "juttelemaan" ?
     
  13. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Ei se ainekaan kirjotettua tekstiä ymmärrä ja oon ymmärtäny et puhuttunakin on aikamoisia kuullun ymmärrys ongelmia niin kai tähän on nyt jätettävä poliittisen korrektisti vastaamatta... Meinas jurppia niin että vitutti... no jos on kaverille lusikalla annettu niin ei kai kauhalla voi ammentaa... Pitää vaan koettaa sietää et toiset vaan on tyhmempiä kun toiset...
     
  14. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Jaa nii et sama kaveri taas kysees.. :rolleyes:
     
  15. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    Eiköhän noissa lainatuissa kommenteissa tule ne syyt selviks siihen kuminpolton karmeuteen. Ennen ens vuoden BW-cruisingia kumit puhki Vauhtiputkan LS:stä, puukolla. Kohta eväävät luvat koko cruisingiin ku tää yks vitun tahvo pelleilee joka kerta.
     
    Inlinee tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!