Maarianhamina cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja signet, 12.7.2010.

  1. v8chevys

    v8chevys Gearhead

    uusikaupunki kuittaa -53 avo buickilla torstaina reissuun ja -68?? avo cadillacilla
     
  2. signet

    signet Gearhead

    Swingerillä tai farmi Newportilla tullaan...
     
  3. Cheville

    Cheville 1st gear

    Chevelle lähtee perjantai aamulla halikosta kohti satamaa...
     
  4. 69

    69 Gearhead

    tåällä ollaan runnerödissä mökillä, ilma paras mahdollinen tyyni aurinkoinen.
     
  5. 1320

    1320 Gearhead

    Lainataan vanhaa ketjua, viime viikonloppuna tuli käytyä ekaa kertaa Maarianhaminan tapahtumassa, eikä varmasti jäänyt vikaksi kerraksi. Lähdettiin lauantaiaamuna Turusta ja sunnuntaina tultiin takaisin, hyvin ehti kierrellä ulkoilmanäyttelyn raviradalla ja cruisailla omatoimisesti ympäri saarta ennen varsinaista Cruisingia.

    Paljon oli hienoa kalustoa liikkeellä, joten nähtävää riitti. Tuossa kasa valokuvia koko reissulta: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2021/Oldtime+Car+Show+&+Cruising,+Åland+17.7.2021/

    [​IMG]
     
    jarkko359, billy the kid, esmi ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  6. 1320

    1320 Gearhead

    Tänä vuonna lähdettiin taas käymään Maarianhaminassa samalla rytmiryhmällä kuin viimeksikin, tosin nyt oli vielä yksi kaveri lisää matkassa mukana. Hauskaa oli ja hienoa kalustoa riitti katseltavaksi niin näyttelyssä kuin Cruisingissakin (vissiin noin 400 autoa lähti illan cruisingiin)...

    Iltabileissä Bamboo Bombers soitti erittäin hyvin ja koko rahan edestä, taisi soitanta loppua joskus kolmen jälkeen aamuyöllä.:odcool: Niin ja ei se toinenkaan bändi eli Danny T And The Sirens huono ollut!

    Hieno reissu oli, eiköhän ensi vuonna tule lähdettyä taas...

    Siinä läjä valokuvia jos joku jaksaa katsella... https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2022/Oldtime+Cruisers+Car+Show+&+Cruising,+Åland,+23.7.2022/

    [​IMG]
     
    jarkko359, leivonharri, juhi71 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    This may sounds silly but onko tuo vähän ylempänä oleva punainen Dodge convertible sama auto kuin alapuolen mustavalkokuvassa ?

    [​IMG]
     
  8. 1320

    1320 Gearhead

    Jep, sama auto.:odwink:
     
  9. 1320

    1320 Gearhead

    Pistetään muutamat kuvat tämänkin vuoden tapahtumasta, tuli siis käytyä, tällä kertaa erona oli että lähdettiin jo perjantai-iltana Naantalista ja näinollen päästiin lauantaina jo aikaisemmin tapahtuma-alueelle niin että sai auton raviradan puolelle parkkiin ja ehti kiertelemäänkin hieman paremmin.

    Välissä käytiin syömässä ja cruisailemassa kaupungilla ennen illan Cruisingia joka starttasi tuttuun tyyliin raviradalta ja suuntasi siitä keskustaan. Hyvin oli kalustoa taas liikenteessä.

    Iltabileissä Oldtime Cruisersin tallilla oli pari bändiä, eka niistä meni ohitse mutta se ei haitannut, kyseinen bändi ei oikein mun tyylistä musiikkia soittanutkaan. Toka bändi oli Shorai Shorai ja he soitti Hurriganes covereita muistaakseni johonkin aamukolmeen asti hyvällä asenteella.

    Hieno tapahtuma taas kerran, ensi vuotta odotellessa.:odcool:

    https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuv...uisers+Car+Show+&+Cruising,+Åland,+22.7.2023/

    [​IMG]
     
    juhi71, Mika.V ja skylark71 tykkäävät tästä.
  10. Larry

    Larry Double Gearhead


    Siinä on kyllä räyheä Chevelle. Oli kesällä nettiautossa myynnissä.
    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!