Chevy 350 öljyvuoto!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Korpimotorsportti, 17.8.2021.

  1. Väpsy

    Väpsy Gearhead

    Meinaatko napata koneen ylös konehuoneesta jos takastefaa pitelet? Jos näin, tekisin itse mielenterveydellisistä syistä vaikka kakkosnelosesta pukin johon koneen pulttaa lattialla kiinni, ja käytttelis korjauksen jälkeen lattialla lämpöiseksi, sais mielenrauhan ettei enää vuoda, tai jos vuotaa näkis mistä ölppä tulee. Ei kuitenkaan ihmeellinen homma saada tommonen kaasarivehje käymään lattialla irti autosta.
     
  2. Mistä se sillon sit hänellä vuoti? Mulla siis vuoto siellä koneen peräpäässä.
     
  3. No tuossahan se jo norsun nokassa roikkuu...tuo ois kyllä houkutteleva vaihtoehto käyttää sitä irrallaan, mutta ompahan enempi jännitystä elämään kun heittää paikalleen ja katsoo mitä tapahtuu
     
  4. Imusihti

    Imusihti 3rd gear

    Eihän moottorissa ole liikaa öljyä ja öljytikku oikean mittainen.
    Perus SBC pärjänee hyvin 4,5 litralla suodattimineen.

    IS
     
  5. Noniin, kirjoitellaas kuulumisia...
    Vaihdettiin viikonloppuna koneeseen vielä uusi taka stefa ja laitettiin liimaa huolella niin stefan puolikkaiden päihin kuin myös viimeisen rukopukin alle. Kasattiin öljypohja paikalleen ja huolella liimat myös siihen. annoin kuivua vuorokauden ja kasailin koneen paikalleen ja nesteet ja öljyt sissään. Rakensin myös tuon huohotuksen PCV- venttiilin kanssa.
    Nyt ajettu kone lämpimäksi ja noin 50 km lenkki ja kierroksiakin annettu ja tunne on kaiken taistelun jälkeen nyt vähintään kuin olympia voittajalla, ei vuoda öljyä tipan tippaa!
    Sitä en varmaksi osaa sanoa, mikä se varsinainen korjaus oli että vuoto loppui, mutta ehkä nämä kaikki yhdessä.
    -Kiitokset neuvoista, sekä kiitos tallissa mukana auttaneelle!
     
    Isamu, Artsi Bunker, FRANK383 ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!