Eteläsuomi mihin rodi leimalle? Yv

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja ToniC, 3.9.2021.

  1. ToniC

    ToniC Gearhead

    Lokariton 30 tudor tuoreemmalla lättäpäällä ja nestejarruilla. Mihin leimalle eteläsuomi/kaakko?

    Kuvat löytyy ja selostukset muutoksista, jotka maltillisia.

    voisi senverran katsoa postitse listaten tarvittavat asiat/modaukset, niin ei tarvitse moneen kertaan ajaa konttorin väliä. Toki katsurille konsulttipalkkio molempien ajan ja vaivan säästämisestä.


    Yv: llä, kiitos
     
    Muokattu: 3.9.2021
  2. -71 MoPar

    -71 MoPar Gearhead

    En osannut läh. yv. mutta ei kait se mitään haittaa jos jotain suosittelee , ei ole maksettu mainos.
    Suosittelen Lahdessa A-katsastus , Laune . Ainakin on jenkkejä katsastanut ja ymmärtää miten ne toimii . Ja rekisteröinti katsastus oikeudet , muutenkin asiallisia ihmisiä kaikki niin katsurit kuin rekisteröinti.
     
  3. p0ks

    p0ks 2nd gear

    Joskus kyselin kyseiseltä asemalta että onko harrastelijoita töissä kun samaa olin kuullut, mutta ei ole harrastelijoita kuullemma töissä, siis ainakaan jenkki.
    Mutta silti ok meinkinki asemalla kun silti oman letukkani siellä käytin viime vuonna.
     
  4. jariha

    jariha Double Gearhead

    a-katsastukseenpäin viiti nykyää kustakkaan...
     
    Stang_81 tykkää tästä.
  5. -71 MoPar

    -71 MoPar Gearhead

    On siellä pari vanhempaa herrasmiestä ketkä nykyään eläkkellä mutta käyvät paivan kaks viikossa , ja toinen tekee vielä museokatsastuksia . Kysy Esaa tai JR olisko milloin töissä , JR voi olla myös välistä Katsastajankadun tai vaikka Nastolan konttorilla. Ja ainakin JR tuntee jenkit.
     
  6. Jamppa

    Jamppa Gearhead

    K
    kyllä siellä on. Kesällä katsastin vanhempien auton siellä ja kyseinen katsuri sen katsoi
     
  7. matti R

    matti R 3rd gear

    SUosittelen Leijonakatsastus Lohjalla, ellei ole liian kaukana.
     
  8. ToniC

    ToniC Gearhead

    Lokarithan esim on oman vaki katsurin mukaan tullut pakolliseksi takautuvasti 1.1.57 alkaen, mutta 80% rodeista on kuitenkin lokarittomia... ei taida olla edes pultinreikiä.. kovin tekstit ja tosielämä risteää.. saahan siihen jotkut peltiliuskat, mut miksi nähdä vaiva, jos kuitenkin asiat on todellisuudessa toisin.
     
  9. ToniC

    ToniC Gearhead

    Koko eteläsuomi ok. Vois vaikka lähettää speksit etukäteen konttorille ja katsoo siitä ennen vientiä, että edellytykset läpimenoon on kunnossa.
     

Kerro tästä muillekin!