ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

  1. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    Eräs täälläkin kirjoitteleva tyyppi haluaa ostaa teollisuusompelukoneen. Minulla sellainen sattui olemaan ylimääräisenä jote lähetin kuvia ja videon toimivasta laitteesta ja viestin että tarjoa. Mitään ei kuulunut ja sitten laitoin viestin,kyllä vai ei??
    Vihdoin sai ulostettua että mikä hinta? Vastasin mielestäni kohtuullisen 400.
    Mitään ei ole kyseisestä vässykästä enää kuulunut joten onnea niille jotka tuollaisen kanssa meinaa kauppoja hieroa,vois sentään saatana vastata jotain:mad:
     
  2. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Olisiko tässä ollut kyse vaan kysynnän ja tarjonnan laista..? Neuvostoliiton romahduksen jälkeisessä Suomessa on tainnut olla käytetyistä teollisuusompelukoneista reilusti ylitarjontaa? Joku firma keräili ainakin vielä muutama vuosi sitten vanhempia teollisuusompelukoneita ja matonkutomishärveleitä jonnekin Bangladeshiin vietäväksi, kun niille ei ollut täällä mitään käyttöä. Ja niiden ostohinnat taisi olla aika samaa tasoa kuin metalliromulla.
     
  3. Dahlton

    Dahlton Gearhead


    Mun mielestä olisit voinut soittaa ostajalle eikä laittaa viestiä. Samalla olisit voinut ite ilmoittaa että hinta (tai hintapyynti) 400€.

    Ainakin itellä tulee heti mieleen kun tulee viesti että "tarjoa jotain" niin se henkilö on joku joka haluaa 150euron koneesta 400€ ja jos sille tarjoaa 150€ niin sitten saa lukea overdrivelta kuinka on persaukinen idiootti kun heitti sika tarjouksen. Vaikka todellisuudessa tarjous olisi ollut ihan linjassa tuotteen kanssa.
     
    impala-63 ja bathory tykkäävät tästä.
  4. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Taiteilija vauhdissa taas... nysse tarjoaa yksiötä Heinolasta ja kaheksallatonnilla taidetta, tai pelkkää taidetta 40tuhannen edestä.
    On ku novellia lukis tuo tekstiviesti: tiukka selvitys yksiöstä ja taloyhtiöstä, kulkuyhteydet sinnetännetonne, tehdyt ja tekemättömät rempat ja oma elämäkerta selvityksineen kuinka taiteilijan elämä kusee ja paskoo ku galleriassakin tauluja esillä eikä saa kun 30% hinnasta jos joku ostaa ... pitäis kyllä lailla rajottaa näitä spämmejä siihen 160 merkkiin.
    Ei tullu kauppoja, tässäkään tapauksessa. Valitettavasti.
    Timppa vois tehdä asuntoonsa mainitun pintarempan jonka jälkeen sisustaa känppänsä tauluillaan. Sitten vaan hinnat kylkiin ja avoimet ovat tai näyttelyntynkää tm. Eipä vetäis galleristi 70 pinnaa myynneistä.
    Kokeile Timppa sellasta vaihteeks äläkä spämmää mua enää, ihan sama mikä auto mulla milloinkin on myynnissä. JOOKOS.
     
    Peeaa tykkää tästä.
  5. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Jos taulujen vastaanottajalla on talossa puulämmitys niin menisihän tuokin, jos on tilaa varastoida. Siitähän tulee useampi rekkakuorma, kun tauluille laskee polttopuuhinnan.

    Jaa, että yksiö Heinolassa.... Tämä tulee aina ensimmäisenä mieleen Heinolasta:
     
    Larry tykkää tästä.
  6. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Kun se lähettää saman litanian kymmenille ihmisille, niin saattaa tärpätä.

    Joskus tarjosi mulle pitkän sepustuksen kanssa autoja ja tauluja vaihdossa. Vähän myöhemmin tarjosi mun toiseen autoon samalla pitkällä sepustuksella vähän muuteltuna ja yksi auto tiputettu pois vaihdokeista, koska se mun toinen oli halvempi.
     
  7. chevyjussi

    chevyjussi 2nd gear

    Laitoin yhden toyotan myyntiin. Ostajaehdokkaina on ollut oikeastaan vain afrikkalaistaustaisia henkilöitä. Yhden kanssa sovittiin hinta ja hän aikoi maksaa tilille ja sen jälkeen tulee kuljetusauto hakemaan. Auto ei ole menossa vientiin vaan kuulemma henkilön omaan työajoon etelä-suomeen. Laittoi kyllä rahat mutta 600euroa vähemmän mitä sovittiin, onko tässä nyt joku kusetuksen yritys menossa, kellään kokemuksia. Heppua en ole saanut nyt kommentoimaan rahansiirtoaan ollenkaan.
     
  8. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Jospa watussi oli vaan matemaattisesti lahjaton. Ahrikkahan ei vissiin ole koskaan menestynyt niissä PISA testeissä.
     
    Peeaa tykkää tästä.
  9. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Laittoiko 3ke autosta 2,4 peipällin kautta ja maksaa tuon 600 käteisellä haettaessa. Ja sitten ilmoittaa peipällille, että no deal, fraud ja saa rahansa takasin... eiks ne jotenkin noin mene, emmä tiedä ei oo osunu kohalle.
     
  10. chevyjussi

    chevyjussi 2nd gear

    Suomalainen tili oli mistä maksettu. Nyt tilanne alkaa aukeamaan, kuulemma kuljetus niin kallis niin hänellä ei ole enempää rahaa, palkka pieni, toinen auto rikki ym. Taitaa olla suoraselkäiset halpojen autojen ostajat kuollu jo nälkään, noita säätäjiä ja pikkukusettajia kyllä piisaa.
     
  11. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Ku wattussi tulee tontille niin teet pankkisiirron takas tän tilille ja sanot… no deal sorry :poff:
     
  12. max

    max Double Gearhead

    Ei saa olla liian tiukka,vaan pitää ymmärtää ostajaa.
    Eilen myin rengas/vannesarjan ostajalle jolla ei ollut rahaa mukana.
    Lisäksi toimitin tavaran ostajalle.
     
  13. litres

    litres Gearhead

    ööh, mitens sitten kävi , saitko rahat?:eek:
     
  14. max

    max Double Gearhead

    Juu sain.
    Olen ostanut kaksi BBC alakertaa,kahdelta eri tekijältä.
    Molemmat ovat toiselta puolen Suomea,ja he ovat toimittaneet nämä alakerrat talliini ilman eri pyyntöä ja korvausta.
    Kai se metsä vastaa niinkuin sinne huutaa.
     
    three hundred tykkää tästä.
  15. virta

    virta Gearhead

    Aina se ensimmäisenä tulee nykyäänkin usein se pussihousun tarjous,puolet siitä mitä pyydät.Sen verran jo oppinut ettei noihin kannata tarttua,paskan maku jää noista suuhun kuitenkin tavalla tai toisella.Muutoinkin nuo tuntemattomista numeroista ensin tulevat soitot vaikka jättää vastaamatta.
    Paras kauppa kuitenkin kun sillä tavallisella Matilla on viikonloppuna aikaa tulla auto hakemaan.

     
  16. meteor

    meteor Gearhead

    Mitä tarkoitat tuntemattomat numerot, teetkö vaan kaupaa tuttujen joiden numerot on muistissa?
     
  17. virta

    virta Gearhead

    No itsellä ollut Fonecta kännykässä jo kauan,antaa vain nimen soittaneelle ja soittaessa,sitä tarkoitin.
     
  18. SMP

    SMP 1st gear

    Sinulla saattaa jäädä viranomaisyhteydenotot tai mahdolliset viranomaistehtävissä toimivien ostajien kaupat tekemättä.

    Monella on tietyistä syistä suojattu numero.
     
  19. virta

    virta Gearhead

    Viestiäkin voi laittaa ja esitellä itsensä,moneltakin murheelta voit välttyä kysymällä sitä nimeä.Anonyymille myyminen tai edes
    esittely ei sovi kaikille.
    Kyllä muutama ihan ok ostajakin on soittanut tuntemattomasta numerosta,mutta pääsääntöisesti jätän vastaamatta kun kiire ei ole ja paremmat kaupat saa hetken odottamalla.
     
  20. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Mulla on työn takia numeron näkyminen estetty,jos on ostohousujen taskussa jotakin niin soitan kerran,jos ei vastaa niin lähetän viestin että soitan kohta tuntemattomasta ja yleensä vastataan.En kehtaa puhelimesta veivata koko ajan kun unohtuu kuitenkin laittaa numeron näkyminen oikeaan asentoon.
     

Kerro tästä muillekin!