Sähköauto-uskovaisuus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja viikinki75, 10.4.2019.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. Artsi Bunker

    Artsi Bunker 2nd gear

    Desoto57 tykkää tästä.
  2. f34

    f34 Double Gearhead

    Autopalo on niin raju, että pitää olla palokunnan yksikkö paikalla latauksen ajan, saisikohan tämän kirjattua lakiin ja asetuksiin?
     
    Desoto57 tykkää tästä.
  3. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    myt alkavat jo työpaikka pysäköintiä suunnitella maksettavaksi,verotettava etuus 3600€
    nyt niitä korvaavia maksuja alkaa pikku hiljaa sähkisten yleistyessä pukata esiin.
     
    Desoto57 ja Inlinee tykkäävät tästä.
  4. Rihma

    Rihma 2nd gear Bannattu

    Jostain ihme syystä pitänyt sinuakin asiamiehenä kun parsit paskoja hyvään kuntoon. Mut nää paskajuttujen linkkailut on ihan älytöntä. Et varmaan oo ottanut koronarokotustakaan kun pellinpalat tarttuu käsiin sen jälkeen?
     
  5. Swinger

    Swinger Gearhead

    jotenkin pitänyt sinua aina vähän tyhmänä, mielestäsi omat jutut ei oo paskajuttuja vaikket parsikkaan paskoja hyvään kuntoon kun et varmaan osaa sitä tehdä. Olet varmaan ottanut jo 4 korona rokotetta siinä uskossa että oppisit tekemään jotain muuta kuin lässyttämään turhaa
     
    janiluo, peto, f34 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  6. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Koronarokotukset hain heti kun tuli mahdolliseksi :) . Ja joo en oo koskaan ymmärtänyt mielensäpahoittajia;). Paskajuttuja ehkä jonkun mielestä mutta faktaa on se ettei maailmaa pelasteta milläään durasel patteri autoilla ja selvää on että sähkön hinta nousee sitämukaa kun patteri autot lisääntyy ja sähkön siirto/teho ei vaan nykyisillä resursseilla piisaa.
    Lopetetaan vääntö tästä ja mennään hitsaamaan autoja nippuun :cool::cool:
     
    Desoto57, impala-63, speedy ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Niin, se vaan tuli mieleen ihan off topicina että nää nimimerkit antaa mahdollisuuden huudella kaikille mitä vaan, vaikka ihan asiattomuuksia ilman että tarttee edes seistä sanojensa takana. Kun nimimerkistä aina ei selviä sekään onko mies vai ihan neiti-ihminen. Piilosta on hyvä huudella mutta tasaselle ei kaikki tohdi tulla.

    Eräällä toisella sivustolla jossa olen nimimerkit loppu vuosia sitten. Siellon kyllä siistiä keskustelua ja luulen just ettei omalla nimellä ilkiä huudella ihan kaikkea paskaa etenkin jos ei pysty niistä vastaamaan. Ei täälläkään ihmeemmin kyllä mitään vakavaa ole. Pieni vittuilu piristää ja on vaan välittämistä. Anteeksi ja kiitos.
     
  8. Jenkkiauto

    Jenkkiauto 1st gear

  9. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Desoto57 ja karra tykkäävät tästä.
  10. Nebula

    Nebula 1st gear

    Kyllä se pari vuotta oli lähes ilmasta ajella, itellä ei ole mutta hyvin läheltä sitä seurailin.

    Kyllä sitä edelleen hyppää tuoho 20v vanhaan hyttiin ja tuiottaa keltasta valoa hetke enne starttia.

    Amerikan ukot noihi öljynpolttimiin laittanu kaasuja mukaan ni se kyllä kiinnostas, ihan vaan sen takia että vois näyttää että kuinka vähä löpöllä tälläne malmikasa kulkee ja vieläpä rivakasti.

    Sori. En jaksanu kaikkia 103 sivua lukea joten todennäkösesti toistin monen muunkin ajatuksia.
     
  11. karra

    karra Double Gearhead

    Missähän vaiheessa vihreän siirtymän likaisuus valkenee tuuliviiripäättäjille ja aletaan palaamaan vanhaan? Maapallohan ei kestä ylikansoittumista ja kiertotalouden puutetta. Sais tulla vaan tehokkaampaa koronaa niin jäljelle jäävä osuus vois selvitä kun merenpinnat nousee ja ruoka käy vähiin nyt kun ollaan jääkaudesta lämpimään kauteen menossa, ilman ihmisen vaikutustakin.
     
    Stang_81, impala-63, Inlinee ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  12. Catiska

    Catiska Gearhead

    Jos tuo luonnonsuojelu karraa ja jarrurumpua noin mietityttää, ei se vanhaan palaaminen tai siinä pysyminen ole teille mikään vaihtoehto. Se näetä saastuttaa vielä enemmän ja aiheuttaa sitä kolonialismia ihan samalla tavalla. Teidän pitää polkea fillarilla Hesaan ja mennä makoilemaan sinne tielle muiden teidän kanssanne samalla tavalla ajattelevien kanssa :lol:

    Minä ajan käyttöautollani mieluummin sähköllä vaikka se saastuttaisi yhtä paljon ja sähkö olisi yhtä kallista kuin bensa. Harrastepeleissä asia on eri, niihin jotenkin kuuluu se antiikkinen tunnelma minkä polttomoottori saa aikaiseksi.
     
    Stang_81 tykkää tästä.
  13. grantorino

    grantorino Gearhead

    Näin ajattelija Linkolakin aikanaan totesi, ihmisiä on liikaa ja elämän säilyminen maapallolla edellyttää ihmismäärän jyrkkää vähentämistä. Elämän ensisijaisena vihollisena Linkola näki väestöräjähdyksen ja toissijaisena henkeä kohden kasvavan luonnon kuormituksen.
     
    Muokattu: 11.10.2021
    Desoto57 ja Stang_81 tykkäävät tästä.
  14. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Jossain vaiheessa puhuttiin että maapallo kestä 5,5mrd ihmistä, nyt on jo 8 mrd ja kolmenkymmenen vuoden päästä 10mrd. Saapa nähdä miten käy, loppuuko hiilivoimalat sun muut vai jääkö kehitysmaissa ne vielä käyttöön kun muutakaan ei ole.
     
  15. jänis2

    jänis2 3rd gear

    Köyhissä väkirikkaissa maissa kulutus lisääntyy ja tarvitaan lisää sähköä ym. vaikka väkiluku ei lisääntyisikään.. Jossain vaiheessa ne resurssit loppuu. Onko ihmisiä enää tuhannen vuoden päästä?
     
  16. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Varmasti on, mutta minkä verran ja miten on resursseja. Onhan noita scifi-utopioita joissa vaan rikkailla on asiat hyvin ja köyhät asuu paskassa, se varmaan voi olla lähellä oikeaa.
     
    jänis2 tykkää tästä.
  17. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Mulle riittää,jos maapallo olis olemassa vielä ainakin 30 vuotta.Sen jälkeen saa mun puolesta vaikka räjähtää kappaleiksi;).
     
    Desoto57, Stang_81 ja jänis2 tykkäävät tästä.
  18. f34

    f34 Double Gearhead

    Ei vissiin sulla lapsia?
     
    isalmela tykkää tästä.
  19. hmr66

    hmr66 Gearhead

  20. fenix

    fenix 3rd gear

    Kaikkiin em. sähkönhintaongelmiin löytyi ratkaisu OD:n etusivun typerien mainosten joukosta.:D

    "OMG tämä laite pelasti henkeni tänä kesänä. Minut lomautettiin ja minun piti valita TV:n katselun ja syömisen väliltä, koska minulla ei ollut varaa molempiin! Ja parasta on, että se on vihreä! Kaverini inhoavat minua kun selostan, miten tärkeää on rajoittaa sähkönkulutustaan erityisesti kesäaikaan, mutta nyt voin suositella helppoa ratkaisua jota he eivät tule vihaamaan! Kiitos Voltbox!"

    https://getvoltbox.com/article4/fi?gclid=EAIaIQobChMIxeyK47XY8wIVjJayCh19_Qd5EAEYASAAEgLuq_D_BwE
     
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!