Primer #50 on painossa!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja kontra, 21.9.2021.

  1. kontra

    kontra Gearhead

    Huheijjaa! Viideskymmenes Primer lähti juuri painoon! Eihän tämä mikään maailmanluokan saavutus ole, mutta henkilökohtaisesti se on aika iso asia. Primeria tehdään enemmän tunteella, kuin järjellä. Nuo 50 ilmestynyttä numeroa ovat vaatineet aika suuria ponnisteluja, niin minulta, kuin edelliseltä päätoimittajalta Platulta, varsinkin, kun Primeria tehdään sivutyönä varsinaisen päätoimen ohella. Saatan taputtaa itseäni kuitenkin olalle!
    Nöyrä kiitos menee luonnollisesti kaikille lehden avustajille, mainostajille, sekä kotiväelle!!

    Jonkinlainen saavutus Suomen mittakaavassa on myös se, että tällainen pienkustannelehti on pysynyt hengissä 20 vuotta. Sehän on vain ja ainoastaan teidän tilaajien ansiota! Kiitos!

    Ensimmäinen Primer julkaistiin American Car Showssa keväällä 2002. Sivuja oli 28 ja painosmäärä 200 kpl. Nyt sivu- ja painosmäärä ovat moninkertaistuneet! Juhlan kunniaksi lisäsin tähän numeroon vielä neljä sivua lisää! Vuosi 2022 onkin siis Primerin juhlavuosi ja jotain erikoisjuttuja on jo suunnitteilla. Näistä kyllä tiedotetaan lisää myöhemmin.

    [​IMG]
     
    Fileeraus, hartsa69, juko7 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Villiä viidenkympinvillitystä ja Onnea!
     
    kontra tykkää tästä.
  3. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Tänne tuli maanantaina, kiitos ja onnea!
     
    kontra tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!