Takavalojen tummennus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja Anonymous, 9.4.2004.

  1. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Ohuet kerrokset on homman nimi. Pelkkä lakkauskin fiksaa varsinkin takavaloja kivasti. Nuo tosi tummat takavalot on kyllä aikas teiniä,heheh.. Kalvoja saa tuolta..

    http://www.lamin-x.fi/
     
  2. Persimon

    Persimon 1st gear

    Lain mukaanhan takavaloja eikä etuvalojen tummennuksia saa tehdä, mutta niitä tehdään paljon tänä päivänä. Kalvot on kehittyneet ja niistä näkyy kaikki ledit ym valot läpi ja ne näyttää siisteiltä ja kiiltäviltä. Paljon parempi ulkonäkö autolla kun on kalvot kii plus ne suojaa naarmuiltakin. Kävin ite tummennuttaas Helsingissä Restyling Point Oy:llä ja ne teki kyl huippujälkeä, anto takuutodistuksen ja istuin join kahvia sen 20min mitä ne teki. Suosittelen.

    Ja kalvothan saaa tarvittaes poiskin ilman liimoja alle minuutissa. Omalla kohdalla katastukses ei oo ollu mitää valittamist, toisin päin, katastusmies kehu kuinka hyvin ne oli tehty ja sano et nää on ok ku näkyy kuitenki ledit läpi eikä oo liian tummat kalvot.
     
  3. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Yksi vinkki: Heijastimet.
     
    59Kingswood tykkää tästä.
  4. GordonnotRamsay

    GordonnotRamsay 1st gear Bannattu

    Onko olemassa vakiintunutta sääntöä siitä, kuinka pitkälle voimme harjoittaa tätä? Tarkoitan, onko olemassa tapa mitata sitä, mitä laki sallii?
     
  5. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Entistä enemmän silmää särkee nuo tummennukset. Jätä väliin,se auto ratkaisee.
     
  6. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Osaan autoista tummennukset sopii. Itsekin meinaan tosta Magnumista tummentaa takavalot. Eka meinasin vetää 2000 tyyliin sprayllä. Mutta sit katseli Youtubea, niin päätin teetättää sen kalvoilla, jotka on suunniteltu just valojen tummennukseen. Sprayt on näköjään jo pois muodista, ja eihän ne kestäviä tai nättejä ollu.
     
  7. darkus

    darkus 1st gear

    Täähän kuulostaa järkevältä. Oisko kuvaa laittaa?
     
  8. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Paras ratkaisu on metallinpunanen auto, takavalot sopii täydellisesti tekemättä mitään :odwink:
     
    Bubbleman tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!